Pršin suigrač

Ljubav sačuvala osmijeh na licu umirućega čovjeka, silno su ga razveselili za rođendan

Foto: Reuters/Pixsell
Ljubav sačuvala osmijeh na licu umirućega čovjeka, silno su ga razveselili za rođendan
28.07.2019.
u 19:10
Premda je zbog financijskih neprilika postojala bojazan da će Ricksen dočekati rođendan bez supruge Veronike i kćeri Isabelle, navijači to nisu dopustili
Pogledaj originalni članak

Legendarni nogometaš Glasgow Rangersa Fernando Ricksen, nekadašnji suigrač Dade Prše i član nizozemske reprezentacije, ipak je u subotu dočekao 43. rođendan.

Ricksenu su liječnici 2013. dijagnosticirali ALS (amiotrofičnu lateralna sklerozu), a posljednjih se tjedana pisalo da, nažalost, živi svoje posljednje dane.

Teško bolesnoga nogometaša su u bolnici u Airdrieu obišli supruga Veronika, kći Isabella i brojni prijatelji, a kao poklon su mu donijeli tortu u obliku nogometne lopte.

Postojala je bojazan da Veronika i Isabella neće moći doputovati iz Španjolske zbog financisjkih neprilika u kojima se nalaze, no u priču su se uključili nogometni navijači koji su skupili potreban novac.

- Hvala svima što se došli danas i što ste ovaj lijep dan proveli s nama. Fernando je bio jako sretan i uživali smo u svakom trenutku - napisala je na Instagramu Veronika, pa objavila filmić s rođendanskog slavlja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AE
Aedes2017
21:10 28.07.2019.

A gdje je Prša ? Zar ne bi trebao pomoći svom bivšem suigraču ?