ROLAND GARROS

Ljubičić dobio Verdasca u tri seta i izborio osminu finala!

Foto: AFP
Ljubičić dobio Verdasca u tri seta i izborio osminu finala!
28.05.2011.
u 18:55
Ivan Ljubičić izborio je osminu finala Roland Garrosa protiv Rafaela Nadala pobjedom nad Španjolcem Verdascom 6:3, 7:6, 6:4!
Pogledaj originalni članak

Ivan Ljubičić stigao je do osmine finala Roland Garrosa bez izgubljenog seta! Nije ga u tome omeo niti Španjolac Fernando Verdasco, 16. nositelj, kojega je naš tenisač u trećem kolu pobijedio sa 6:3, 7:6 (6), 6:4, nakon dva sata i 14 minuta igre. 

Ljubičićev suparnik za ulazak u četvrtfinale bit će prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal, koji je u trećem kolu našem Antoniju Veiću prepustio samo četiri gema, pobijedivši ga sa 6:1, 6:3, 6:0. Ljubo i Nadal dosad su se sastajali osam puta, Španjolac ima šest pobjeda a Ivan je posljednji put slavio u Indian Wellsu prošle godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
19:19 28.05.2011.

Cestitke Ljubicicu,sjajan sportista i sjajan covek....Sretno dalje!On je i Djokovicu puno pomogao savetima i bodrenjem,da je vise takvih na nasim prostorima....

PE
peugeot
00:50 29.05.2011.

Ljubo je, nema nikakve dvojbe, najveci dzentlmen ATP Tour-a ! Rijec je o izvanredno vaspitanom i krajnje postenom sportisti i covjeku. Njegovim roditeljima koji su ga tako krasno odgojili - moj duboki naklon i kapa dole ! Nadam se da ce ga odlicno sluziti prvi servis i zdravlje u sutrasnjem dvoboju s Nadalom, kojeg je naceo i dobro \"zaljuljao\" Ljubin prijatelj, Novak Djokovic. Idemo, Ljubo !

RB
RH+BIH=moćnadržava
08:21 29.05.2011.

Pitanje Srbima, zar vi nemate još internet portale da morate ovdje pisati?? Znamo da kaskate za Hrvatskom jedno 10 god, ali mi smo i pred 10 god imali ih.:))) Nole nema veze s srpstvom.Kakve Srbi imaju veze s tenisom. Tamo ima previše divljaka da bi se stvarao vrhunski tenis. Možda opanci neki za tenis to da, no tenis ne. Nole je mješanac crnogoca i hrvatice, a igra za Srbiju jer znamo svi kako Srbi dolaze do novih vrijednosti. AGRESIJOM, OKUPACIJOM, eto tako je je Nole postao srpki uspjeh. Sjetimo se Hrvata u Srbiji, izjašnjavaju se bilo kako samo ne kao Hrvati da bi mogli što normalnije živjeti tamo. Pogledajte samo Bunjevce. Njihova narodnost nije da su Hrvati nego Bunjevci. Kao što je već neko u srpskom tisku napisao miloševićeva politika se i dalje vodi, dakle agresorska fašisička, divljačka , samo je promjenila naličje. Noletu zato poručujem, Hrvat Piliće te napravio ovim što si danas, mater ti je Hrvatica, ljetuješ u Hrvatskoj, jedan od najboljih prijatelja ti je Hrvat Ljubičić koji je jedva živu glavu spasio od divljaka Srba u Banja Luci, pa imaj onda sada muda kada si faca reći tko si i čije zapravo državljanstvo želiš imati.