Grand Slam

Ljubičić i Martić izborili drugo kolo US Opena

Foto: Pixsell
Ljubičić i Martić izborili drugo kolo US Opena
31.08.2011.
u 10:40
Ivan Ljubičić i Petra Martić plasirali su se u drugo kolo US Opena. Ljubo je bio uspješniji protiv Slovenca Blaža Kavčića sa 7:6(5), 3:6, 6:1, 7:5, dok je Petra pobijedila Čehinju Barboru Zahlavovu Strycovu sa 5:7, 6:3, 6:4
Pogledaj originalni članak

Ivan Ljubičić igrao je dobro u svom prvom nastupu na betonu protiv Kavčića. Naime, hrvatski je tenisač propustio američku turneju uoči posljednjeg Grand Slama sezone kako bi sanirao bolna leđa.

Hrvatski je tenisač u meču koji je trajao nešto manje od tri sata zabio 23 as servisa te imao 23 izravna poena. Triput je uspio oduzeti servis protivniku (od 11 pokušaja), a u drugom kolu igra protiv Argentinca Davida Nalbandiana koji je pobijedio Amerikanca Bobbyja Reynoldsa sa 4:6, 6:3, 6:4, 6:3.

Petra Martić također je igrala dobro i nakon što je izgubila prvi set uspjela se vratiti u meč i svladati češku tenisačicu. Martić je iskoristila tri od četiri ponuđene break-lopte, dok je s druge strane Čehinja iskoristila jednu manje iz isto toliko prilika. Petra je imala čak 39 izravnih poena.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.