Hrvati uspješni

Ljubičić prošao Sweetinga, Dodig bolji od Ribe

Foto: AFP
Ljubičić prošao Sweetinga, Dodig bolji od Ribe
06.06.2011.
u 21:17
Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić pobijedio je u prvom kolu londonskog ATP turnira. Naš je igrač na terenima Queen's Cluba sezonu na travnatoj podlozi uspješno otvorio protiv Amerikanca Ryana Sweetinga 7:6(6), 6:2
Pogledaj originalni članak

Ljubo je na turniru postavljen za 16. nositelja, a protiv Amerikanca je malih problema imao samo u prvom setu. Protiv 66. tenisača sa svjetske, Ivan je u sedmom gemu izgubio svoj servis, ali ga je već u sljedećoj igri vratio. U drugom setu naš je tenisač dvaput uspio oduzeti servis protivniku te završio meč za sat i 14 minuta. Ljubo je ubacio 13 asova, a sljedeći mu je protivnik pobjednik susreta Štepanek - Soeda.

Na turniru u Halleu naš Ivan Dodig dobro se namučio protiv Pere Ribe, 65. igrača na ATP ljestvici. Ivan je svladao Španjolca sa 7:6(4), 7:6(6). Dodig je pogodio 13 as servisa te imao 73 posto prvog servisa. Španjolac je u meču imao šest dvostrukih pogrešaka, dok ih je Ivan napravio samo dvije.

Na WTA turniru u Birminghamu naša Mirjana Lučić svladala je Amerikanku Alexandru Stevenson sa 6:3, 7:6(7). Sljedeća suparnica bit će joj Talijanka Roberta Vinci. Na turniru u Kopenhagenu (tvrda podloga) Petra Martić bila je bolja od Ruskinje Diatčenko - 6:2, 6:2.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.