Ljetni transferi

Lovren odigrao zadnju utakmicu za Liverpool? Englezi otkrili s kim pregovara!

Foto: DPA/Pixsell
Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: DPA/Pixsell
Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
Zvonimir Boban
01.07.2019.
u 17:53
Boban je navodno kontaktirao i Luku Modrića, međutim čini se da od toga neće biti ništa
Pogledaj originalni članak

Nije čudno što razni svjetski mediji vežu hrvatske reprezentativce uz AC Milan otkako je Zvonimir Boban preuzeo visoku funkciju u slavnom talijanskom klubu. 

Tuttosport je je još u ponedjeljak ujutro izvijestio da je Luka Modrić velika Bobanova želja, a sada se oglasio i Daily Mail, čiji novinar tvrdi da su predstavnici Dejana Lovrena sletjeli u Milano!

Pregovore će, ističe, u ime Liverpoolova braniča voditi Predrag Mijatović, koji će za stol s čelnicima AC Milana sjesti kao predstavnik menadžera Vlade Lemića.

I dok je Modrić navodno Bobanu već kazao da ne misli napuštati Real, dolazak Lovrena čini se daleko izvjesnijim budući da je branič pao u drugi plan u momčadi Jürgena Kloppa.

Pitanja je mnogo, a najprije valja pričekati hoće li klubovi pronaći zajednički jezik vezan uz odštetu. Aktualni prvak Europe, naime, želi na Lovrenovom transferu zaraditi između 25 i 30 milijuna funti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JE
Jeronim1999
22:39 01.07.2019.

Ne blendaj!

LA
lajh1985
00:47 02.07.2019.

Meni je cudno da je jos i bio ovu sezunu to s obzirom da je mu je prosla bila losa i po njegovu krilu su ga stalno prolazili

BL
Blender
22:18 01.07.2019.

Nije mi jasno da takav covijek igra za takav klub, ne razumijem nista vise. Lovren je spor, prede ga tko hoce i jos bi oni 20-30 milja za njega. Da se mene pita ni u Zecretju nebi igral, ima mladih i daleko boljih od njega.