Ekskluzivno

Lovren: Pomišljao sam čak i da lažem Biliću o ozljedi!

Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
Lovren: Pomišljao sam čak i da lažem Biliću o ozljedi!
08.06.2012.
u 07:03
Nitko nije znao koliko me boli, Bilić je mislio da mogu, ali kako bih pogledao u oči sebi i drugima da sam lagao, rekao sam mu: "Šefe, ovo nema smisla, strašno me boli" i otišao u sobu plakati.
Pogledaj originalni članak

Prošao je najgori tjedan u karijeri Dejana Lovrena, tjedan u kojem je ostao bez toliko željenog Eura. Javio se s odmora i rekao:

– Proveo sam ovo vrijeme s obitelji i prijateljima, odmarao sam se, hladio glavu i liječio to bolno stopalo. Nisam bio na moru, ovih ću dana s djevojkom otići nekoliko dana na našu obalu. Neće to biti ništa posebno, sad su nam misli okrenute prema bebi, koja bi trebala ugledati svijet sredinom kolovoza – rekao nam je Lovren.

Jeste li se pomirili sa spoznajom da ste zbog ozljede stopala izgubili Euro?

– Što ja znam... Pokušao sam se odmaknuti od svega toga, ne želim čitati novine, ne želim ni s kim o tome razgovarati... Što se manje ta tema otvara, bolje je za mene, jer je ta rana još uvijek bolno otvorena. Nije mi lako, ali iz ove kože ne mogu. S prijateljima i roditeljima razgovaram o nekim drugim temama, kako bih što prije zaboravio sve što se događalo.

Izbornik Bilić zahvalio vam je na iskrenosti u tom za vas teškom trenutku. Rekli ste mu, naime, da vas stopalo jako boli nakon testa i time ste praktički sami sebe otpisali. Jeste li možda razmišljali o tome da Biliću ne priznate da vas boli?

– Neću lagati, u tim se trenucima čovjeku svašta vrti po glavi. Naravno da sam i na to pomislio... Ali, nakon što mi je ta misao prošla kroz glavu, rekao sam si: "Ne, ne mogu to napraviti, moram biti iskren, najprije prema sebi." Jer, kad sam iskren prema sebi, onda mogu i svakome drugome pogledati u oči. Iznimno cijenim sve reprezentativne suigrače i nikad im to ne bih mogao napraviti. Znam koliko svima znači Euro i ne bi bilo pošteno od mene da sam ih svojom laži, zbog sitnog osobnog interesa, doveo u ružnu situaciju. A svašta se moglo dogoditi da sam, recimo, igrao nezaliječen – posve se otvorio Lovren.

O tome što je Lovren napravio kada je shvatio da neće na Euro i kada se planira vratiti u Lyon pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Učitelj
07:07 08.06.2012.

uopće nema sumnje da si i lagao, ali nitko nije popušio.

MM
mad max
09:32 08.06.2012.

Svetoga ti petra ovaj EUjarac@ nema di ga nema uvik prvi na komentaru sta ce blento kad je iskon,,,,nista ne radi ! Nema veze Lovren,,,,bit ce drugi put bolje,,,,jarane !!!!

BA
balic
10:04 08.06.2012.

hahah ,Eujakov ne spava ,ceka nocno izdanje VL da bi bio prvi i pokaza koliko je ogorcen ....