JUNAK BARCELONE

Suarez: Morao sam gurati loptu kroz noge jer mi je to bila jedina opcija

Foto: Reuters
Suarez: Morao sam gurati loptu kroz noge jer mi je to bila jedina opcija
15.04.2015.
u 23:24
- Ne smijemo podcijeniti PSG. U nogometu nikad ne znaš što se može dogoditi. Oni imaju kvalitetne igrače i uzvrat će biti zanimljiv - rekao je Surez.
Pogledaj originalni članak

Luis Suarez prvo je ime u pobjedi Barcelone nad PSG-om (3:1) u Parizu. Urugvajac je u prva četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka bio dvostruki strijelac, a kod oba gola je progurao loptu kroz noge Davidu Luizu.

- Morao sam to napraviti jer su "tuneli" bili jedina opcija koju sam imao.

No, napadač Barcelone kaže da ništa nije gotovo.

- Ne smijemo podcijeniti PSG. U nogometu nikad ne znaš što se može dogoditi. Oni imaju kvalitetne igrače i uzvrat će biti zanimljiv.

Trener Barcelone Luis Enrique se slaže sa Suarezom.

- Sada se moramo dobro spremiti za uzvrat. Ne smijemo dozvoliti bilo kakvo iznenađenje - rekao je Enrique pa prokomentirao utakmicu:

- Odigrali smo sjajno u obrani i napadu. Kod njihovog gola nismo imali sreće.

>> Suarez se narugao Luizu i odveo Barcelonu na prag polufinala, Rakitić igrao 74 minute

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IK
Ikonoklast
00:23 16.04.2015.

Luiz se nakon ovog moze samo uvatit metle...ako i ona nije predobra za njega. Ovakvu partiju nisam vidija jos od Jurice Buljata.

Avatar flame
flame
23:43 15.04.2015.

David Luiz i Thiago Silva- dvojica najprecjenjenijih obrambenih igrača u povijesti nogometa! Ono što su im napravili Nijemci nije bio samo loš dan...

TM
Tim_Minchin
10:14 16.04.2015.

najjaci mi je bio Luiz nedavno kad je izjavio "mislim da danas vrijedim vise od 50m eura" hahahaha