Plesni vikend

Luka Araković svjetski prvak u breakdanceu

Foto: ''
Luka Araković svjetski prvak u breakdanceu
17.10.2011.
u 18:08
Na svjetskom prvenstvu u breakdanceu i hip hopu u Grazu naši plesači osvojili su tri medalje – zlatnu, srebrnu i brončanu
Pogledaj originalni članak

Luka Araković iz zagrebačkog Megablasta osvojio je u Grazu naslov svjetskog prvaka u breakdanceu. Megablast DooLock bio je drugi u natjecanju timova u konkurenciji juniora, dok su seniori Megablasta bili treći. Filip Hršak bio je peti, a Tin Trupenjak deveti u konkurenciji juniora.

Sjajni rezultati u breakdanceu nisu se ponovili u disciplini hip hopa, gdje nitko od naših nije bio ni blizu medalja. Najbolji plasman ostvario je Megablast, čija je juniorska formacija osvojila 16. mjesto. Hypnotic ima jedno 22. i jedno 32. mjesto, seniorska formacija D-vision osvojila je 32. mjesto, a velika očekivanja Atomic dance factoryja nisu se ispunila. Juniorska mala grupa osvojila je 38., a seniorska formacija 41. mjesto.

Marko Šimić i Nela Pezer (Megarock) osvojili su sedmo mjesto na Masters turniru u akrobatskom rock and rollu koji se održao u Moskvi. Marko Legvard i Petra Bračun (klub In) bili su deveti, a Neven Ivić i Ivana Mihalić (klub In) završili su natjecanje na 19. mjestu u konkurenciji 29 parova.

Na europskom juniorskom prvenstvu u standardnim plesovima koje je održano u Moldaviji Iva Risek i Vedran Sraga osvojili su 22. mjesto. U drugom krugu ispali su Tin Sanjković i Kristina Keča.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.