London

Luka, Čarli i Niko umjesto Real – Dinamo gledali Nadal – Federer

Foto: VL
Luka, Čarli i Niko umjesto Real – Dinamo gledali Nadal – Federer
24.11.2011.
u 16:47
Za vrijeme utakmice na Santiago Bernabeuu, gdje je Dinamo igrao protiv madridskog Reala, trojica hrvatskih reprezentativaca Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka gledali su teniski meč između Rafaela Nadala i Rogera Federera
Pogledaj originalni članak

Tottenhamovi nogometaši, koji su igračku afirmaciju stekli u maksimirskom klubu, umjesto da gledaju Dinamov okršaj s Madriđanima pratili su teniski dvoboj ATP Mastersa u londonskoj O2 Areni. Hrvatski su se reprezentativci smjestili odmah pokraj lože u kojoj su sjedili Federerova supruga Mirka i otac.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

NI
nitozg
17:11 24.11.2011.

a da su gledali mogli su vidit kak leti space sh...

SN
snovakor
17:15 24.11.2011.

@JackRussell - inaće postoje i televizori, ne samo stadioni ! Ne znam, zašto bi ti igrači uopće gledali ovako nekakav bezvezan klub, koji će i onako izgubiti \"puni gas\" od Real-a ?? Zbog Maminja ? Baš im se plaće za njime !

JA
JackRussell
17:00 24.11.2011.

Aha....a Real-Dinamo igrali su u Londonu, a pa da bi ih ovi išli gledati? Koja smrdež od novinarstva, da čovjek ne povjeruje.