Niko Kovač:

Modrićev oporavak teče po planu, nije otpisan za utakmicu s Italijom

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Modrićev oporavak teče po planu, nije otpisan za utakmicu s Italijom
06.05.2015.
u 10:00
- Zašto bih ga otpisao? Ako se Real Madrid nada njegovu povratku na travnjak do kraja sezone, imamo mu se pravo nadati i mi – naglasio je Niko Kovač.
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač još nije odredio datum okupljanja reprezentativaca za lipanjske utakmice s Gibraltarom (6. 6.) i Italijom (12. 6.). Jeste li već s popisa eliminirali ozlijeđenog Luku Modrića? – pitali smo Kovača.

– Zašto bih ga otpisao? Ako se Real Madrid nada njegovu povratku na travnjak do kraja sezone, imamo mu se pravo nadati i mi. Luka nije još u pogonu, ali njegov oporavak teče po planu. Bit ćemo strpljivi i čekati, nadamo se da će ozdraviti, no nećemo ga forsirati – naglasio je Niko Kovač.

Luka Modrić ozlijedio je ligamente koljena na utakmici protiv Malage 18. travnja.

>> James Rodriguez: U Madridu ćemo 'ubiti' Juventus

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr