Zidane u problemima

Luka Modrić propušta četvrtu utakmicu, a upitan i za PSG

Foto: Reuters/PIXSELL
Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić Real
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Marcelo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Nikola Vlašić Ivan Strinić Nikola Kalinić Luka Modrić Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić Real
27.02.2018.
u 19:25
Modrić bi u srijedu trebao obaviti pregled desne noge, pa bi tek nakon toga liječnici trebali odlučiti hoće li biti spreman za subotnji dvoboj protiv Getafea
Pogledaj originalni članak

U 26. kolu španjolske lige Real igra  kod Espanyola, a Luka Modrić nije u sastavu madridskog kluba. Hrvatski kapetan već je propustio utakmice  protiv Betisa, Leganésa i Alavesa, a ni u ponedjeljak nije trenirao.

Modrić bi u srijedu trebao obaviti pregled desne noge, pa bi tek nakon toga liječnici trebali odlučiti hoće li biti spreman za subotnji dvoboj protiv Getafea. Dobije li negativan odgovor Luka bi mogao propustiti i uzvratni dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a.

Foto: Reuters
Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters
Modrić
Foto: Reuters
Modrić
Foto: Reuters
Modrić

- Imamo dosta ozlijeđenih igrača. Oni nisu trenirali, ali u srijedu idu na pregled pa će slika biti mnogo jasnija - rekao je trener Zinedine Zidane, koji osim Modrića ne može računati i na Marcela, Tonija Kroosa, te Jesúsa Valleja. 

Trener se nada kako će se svi ubrzo vratiti na teren.

- Želimo njihov brzi oporavak, jer nedostaju momčadi. No, trebamo biti oprezni, ne želim ih pritiskati. U srijedu će liječnici odlučiti hoće li nam se netko od njih priključiti normalnim treninzima - rekao je Zidane.

Od prve minute će igrati Mateo Kovačić, koji je uskočio umjesto ozlijeđenog Tonija Kroosa.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
19:51 27.02.2018.

haha,zidane zabrinut,otkako lazni carobnjak neigra,real samo pobijedjuje,dosta vise tih lazi i velicanja tog predasistenka.u cijelom prvenstvu ne napravi koliko rakitic na jednoj utakmici