AZERBAJDŽAN - HRVATSKA

Modrić uoči kapetanskog debija: Ponosan sam, vjerujem da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Modrić uoči kapetanskog debija: Ponosan sam, vjerujem da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku
02.09.2015.
u 19:06
– Ponosan sam i sretan što ću prvi put biti kapetan reprezentacije. To mi je velika čast i odgovornost i vjerujem da će moj kapetanski debi završiti pozitivno, da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku – rekao je Modrić
Pogledaj originalni članak

Hrvatska sutra igra protiv Azerbajdžana, a vatrene će u Bakuu predvoditi Luka Modrić. Darijo Srna nema pravo nastupa pa će veznjak Reala prvi put biti s kapetanskom trakom oko ruke.

– Ponosan sam i sretan što ću prvi put biti kapetan reprezentacije. To mi je velika čast i odgovornost i vjerujem da će moj kapetanski debi završiti pozitivno, da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku – rekao je Modrić, prenosi HNS.

Luka je prokomentirao reprezentaciju Azerbajdžana.

– Imaju dosta novih igrača, a pod novim izbornikom vole igrati, to je njegova vizija nogometa. Prosinečki nas dobro poznaje, ali mislim da to neće odigrati veću ulogu. Najbitnije je ono što ćemo raditi na terenu – rekao je Luka pa dodao:

– Budemo li pravi, a znamo koliko bi nam ta pobjeda značila, vjerujem da ćemo je i ostvariti.

Nakon toga slijedi utakmica s Norveškom.

– Svi mi razmišljamo kako unatoč tome što četiri boda ne bi bila loša opcija, najzadovoljniji bismo bili sa svih šest. Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu i nastaviti dobar niz u kvalifikacijama, u kojima se smo se zasad predstavili u dobrom svjetlu.

>> 'Ah, jadni Prosinečki, dobit će pet komada!'

O ODNOSIMA DVIJU ZEMALJA

Ugledni crnogorski profesor nakon rezolucije o Jasenovcu poslao emotivnu poruku Hrvatskoj: 'Zagrebe, oprosti!'

Sada je trenutak da poručimo novim generacijama hrvatskih političara, da pri donošenju odluka o eventualnom sprječavanju Crne Gore na putu ka Europskoj uniji, konzultiraju umirovljene kolege koji bi im, sasvim izvjesno, mogle objasniti zašto se ne bi smjelo nasjesti na provokacije Vučićevih marioneta, koje su trenutno instalirane na nekim od najznačajnijih državnih funkcija u Crnoj Gori, poručio je Vojinović

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:15 02.09.2015.

Mi slovenci smo se navčuli da uz male ekranov gledimo svetska i evropska prvenstva i močnu hrvašku reprezentancu...

Avatar Titanov sin
Titanov sin
02:46 03.09.2015.

Luka je srce Reala, mozak Hrvatske reprezentacije, sad ono najbitnije bivši igrač Dinama, time plemenit, skroman i oboružan znanjem i genom pobjednika.

BO
bojnik
19:14 02.09.2015.

Imas pravo Luka! Bolje je biti zdrav i bogat nego bolestan i siromasan!