PRIPREME U JAR-U

Luka se ozlijedio, a Spursima mora platiti 80 tisuća funti

Foto: Reuters
Luka se ozlijedio, a Spursima mora platiti 80 tisuća funti
16.07.2011.
u 10:21
Redknapp je navodno poželio Adebyora pa odustao zbog prevelikih financijskij zahtjeva, no okrenuo se Souleymaneu Coulibalyju, ''novom Drogbi''.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić na predsezonskoj turneji u Južnoj Africi s Tottnhamom zadobio je ozljedu gležnja zbog kojeg propušta pripremnu utakmicu. Spursi će danas zaigrati protiv Kaiser Chiefsa bez našeg reprezentativca, no u utorak protiv Orlando Piratesa trebao bi biti spreman.

- Luka ima manjih problema s gležnjem, no bit će sve u redu za nekoliko dana - rekao je Joe Jordan, pomoćnik trenera Redknappa koji u JAR stiže u nedjelju.

U međuvremenu, Chelsea navodno sprema podebljanu ponudu za veznjaka. Nakon što su poslali 22 pa 27 milijuna funti, sada pišu ček na 30! Ništa još nije službeno niti se u londonskom stožeru žale na Lukin rad.

- Stisnuo je zube, dan za danom je na treninzima, radi i druži se sa suigračima. Izniman je profesionalac, a o njegovim sposobnostima ne trebamo ni razgovarati. Zbog njih i jesmo očajni u nastojanju da ga zadržimo.

Ipak, Modrić je napravio velik propust po klupskom pravilniku izrazivši želju za odlaskom te će biti financijski kažnjen. Kako je predsjednika Levyja optužio za aroganciju u prevaru, ostat će bez dviju tjednih plaća, odnosno 80 tisuća funti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CP
copy paste
13:09 16.07.2011.

80000 tisuća eura dvotjedna plaća.toliko prosječni hrvat zaradi za deset godina.prevelike su to razlike i dok je tako neće biti sreće.svaka čast nogometašima i njihovim vještinama,trudu i radu,ali šta su oni radili,izgradili i stvorili da budu toliko više plaćeni od običnog čovjeka koji svakog dana radi stvara i izgrađuje.sve je to ošlo u nekom krivom pravcu,ali **** ga.šta se može.na kraju karajeva sve im to plaća mali čovjek.nitko drugi.

NH
N-Hudy
13:15 16.07.2011.

...Ovo s Modrićem je fakat postalo nevjerojatno.. Svaki dan forsiranje s nagađanjima gdje bi mogao preć i onda sad vijest da mora platiti kaznu.. Sad će početi naslovi: \"Luka popio kavu u 10:22\", \"Luka danas bio na placu\", \"Luka bio na treningu\"

DU
Deleted user
14:02 16.07.2011.

Autor: Večernji list ----------------------------------- hehehe, nije autor vecernji list, nego SUN. ovo ste prepisali iz jucerasnjeg SUN-a.i to od rijeci do rijeci. sramite li se vi cega u hrvatskoj. ili je sistem toliko u kyrcu da je zakon drpi sto mozes i koliko mozes.