Hajduk

Luštica i Espinoza u kadru za sljedeću sezonu?

Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Luštica i Espinoza u kadru za sljedeću sezonu?
14.04.2011.
u 19:40
Ivica Kalinić zbog potreba licenciranja dobio je novi ugovor na mjestu sportskog direktora Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Napokon su se svi našli u Poljudu. Sastali su se čelnici Hajduka Petroslav Sapunar i Josip Grbić sa strukom, sportskim direktorom Ivicom Kalinićem i trenerom Goranom Vučevićem. Sastanak je potrajao nešto manje od sat vremena.

Naravno, protresli su onu tužnu tricu iz Varaždina. Imali su o čemu pričati. I jedni i drugi. Hajduk je sezonu završio, rezultati su slabi. Analilzirano je i Vučevićevo putovanje u Rim, pričalo se o kosturu momčadi za slijedeću sezonu.

Vučević je vodstvu kluba prenio da je prezadovoljan razgovorima s Edoardom Rejom. A krajnji zaključak sastanka je okretanje prema utakmici s Karlovceom, uprava traži maksimalno ozbiljan pristup.

U isčekivanju Karlovca Poljud nastavlja s testiranjem igrača za slijedeću sezonu. Na treningu je već duže vrijeme Australac Steven Luštica, a otrpije neki dan u Poljudu trenira i 19-godišnji Čileanac Fernadno Espinoza. Obojica su se svidjeli struci bijelih.

Inače, Ivica Kalinić zbog potreba licenciranja dobio je novi ugovor na mjestu sportskog direktora, produžen mu je za još jednu godinu. Dakle, do ljeta 2012. godine. Sad se Kalinić može mirno posvetiti poslu, kaže da nekakva transfer lista neće biti obznanjena do kraja sezone.

Zanimalo nas je Kalinićevo mišljenje o Luštici i Espinozci. Usput, mladi Čileanac ima dobar tretman, spava u hotelu Lav Le Meridien.

- Prerano je za davanje bilo kakvih ocjena. Ima nešto u obojici, nismo bez razloga Lušticu ostavili da malo više vremena provede s nama - kaže Kalinić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VA
Vatrenko
13:29 15.04.2011.

Ante, Ante, svi smo za te! Svi smo za te i uvijek ce mo biti!!! .... uvijek vjeran!