Ligue 1:

Lyon bolji od Nice, pobjeda Lillea, Grbić i Bradarić na klupi

Lyon bolji od Nice, pobjeda Lillea, Grbić i Bradarić na klupi
12.02.2022.
u 23:28
Lyon je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice, dok je Nica napravila korak unatrag u svojoj borbi koju vodi za drugo mjesto. Nica je trenutačno treća. Ima bod manje od Marseillea, ali i utakmicu više
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Lyona pobijedili su na svom stadionu Nicu 2-0 u dvoboju 24. kola francuske Ligue 1 čime su došli do desete pobjede u sezoni. 

Na počecima poluvremena Lyon je lomio svog suparnika u ovom susretu pa je tako Dembele u osmoj minuti realizirao jedanaesterac za 1-0, dok je u 52. Toto Ekambi postavio konačnih 2-0.

Lyon je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice, dok je Nica napravila korak unatrag u svojoj borbi koju vodi za drugo mjesto. Nica je trenutačno treća. Ima bod manje od Marseillea, ali i utakmicu više.

Ranije, u drugom subotnjem ogledu, nogometaši Lillea uspješno su odradili gostovanje kod Montpelliera gdje su slavili 1-0. Hrvatski vratar Ivo Grbić je u prošlom kolu primio pet pogodaka u utakmici protiv Paris St. Germaina pa je za ovaj susret završio na klupi Lillea gdje mu je društvo kroz ovu utakmicu radio, između ostalih i drugi Hrvat u ovoj momčadi Domagoj Bradarić.

Ligue 1, 24. kolo:

Lyon - Nica 2-0 (Dembele 8-11m, Toko Ekambi 52)

Montpellier - Lille 0-1 (Xeka 77)

Nedjelja:

Monaco - Lorient (13 sati)

Angers - Strasbourg (15 sati)

Brest - Troyes (15 sati)

Clermont - St. Etienne (15 sati)

Nantes - Reims (15 sati)

Lens - Bordeaux (17:05 sati)

Metz - Marseille (20:45 sati)

Petak:

PSG - Rennes 1-0 (K. Mbappe 90+3)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.