ROŠADE U INTERU

Lyon možda ipak uspije, Mancini ne želi ni Brozovića u klubu?!

Foto: inter.it
Lyon možda ipak uspije, Mancini ne želi ni Brozovića u klubu?!
21.08.2015.
u 11:12
Ova priča jako podsjeća na nedavnu Matea Kovačića. Cijeli se transfer odvio u velikoj tajnosti, no onda je talijanska Gazzetta Dello Sport "probila" strogo čuvanu ekskluzivu.
Pogledaj originalni članak

Lyon je zainteresiran za usluge Marcela Brozovića! Ljetni 'mercato' ulazi u završnu fazu, do kraja prijelaznog roka ostalo je još samo desetak dana. I sada ćemo u idućem razdoblju slušati razne "bombe", mogućnosti brojnih transfera.

No, ovaj bi "deal" mogao biti vrlo ozbiljan. Francuski L'Equipe danas je izašao s pričom o Brozoviću, a riječ je o vrlo utjecajnom i ozbiljnom mediju kojeg su odmah i prenijeli Talijani.

- Za sada nemamo nikakve konkretne informacije oko interesa Lyona za Marcela Brozovića, ali sve je moguće. Uostalom, čelnici Lyona željeli su Brozovića još dok je bio igrač Dinama. Vidjet ćemo kako će se ova situacija razvijati sljedećih dana - kazao je u razgovoru za Goal Miroslav Bičanić, službeni agent hrvatskog reprezentativca...

Ova priča jako podsjeća na nedavnu Matea Kovačića. Cijeli se transfer odvio u velikoj tajnosti, no onda je talijanska Gazzetta Dello Sport "probila" strogo čuvanu ekskluzivu. A francuski L'Equipe također je vrlo utjecajan, svakako novina koja "ne lupeta gluposti".

>> Više pročitajte na Goal.com

>> 'Brozović ostavlja dojam lijenog igrača, nije na potrebnoj razini'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NO
nojemalo
17:38 21.08.2015.

ma iz intera triba bižat,ove godine će biti i gori nego lani

SA
SI aka SI
15:17 21.08.2015.

ja bi rekao da je Inter "groblje" nogometaša i da je svaka alternativa bolja