STIŽE SLAVKO GOLUŽA?

Maglajlija više nije trener CO Zagreba!

Foto: Marko Lukunić
Maglajlija više nije trener CO Zagreba!
21.03.2010.
u 23:21
Dva domaća poraza u Ligi prvaka i blijeda igra u posljednjem kolu hrvatskog prvenstva razlozi su zbog kojih je Izvršni odbor CO Zagreba smijenio stručni stožer na čelu sa Senjaninom Maglajlijom.
Pogledaj originalni članak

Niti tjedan dana uoči prvog susreta četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelona na domaćem parketu, Ivano Balić i društvo ostali su bez trenera.

Dan nakon neuvjerljivih 30:27 protiv Nexea, čelni ljudi hrvatskog prvaka odlučili su smijeniti trojac Maglajlija-Bašić-Jović, koji je dosad vodio CO Zagreb.

Iako je Nenad Kljaić bio prvi kandidat, mlađi Kljun kaže kako ga nitko nije kontaktirao. Kao kandidat koji u ovom trenutku najbolje kotira je Slavko Goluža, desna Červarova ruka u reprezentaciji i prošlogodišnji trener Siscije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IV
ivek11
10:26 22.03.2010.

trebali su na kraju sezone mjenjati ako su već htijeli,sada bi trebali nekog iskusnijeg kao što su kamenica i stariji kljajić a ne goluža,a lino je već imao svoju priliku.

IV
ivek11
10:28 22.03.2010.

a i treba biti realan da zagreb osim balića,valčića i lazarova nema rješenja za vanjske pozicije možda i gojuna kad je raspoložen