Problemi u momčadi

Majeru pukla kost na treningu Vatrenih: Žurno operiran i vratio se pripremama

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Na stadionu Rujevica održan trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Na stadionu Rujevica održan trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Na stadionu Rujevica održan trening Hrvatske nogometne reprezentacije
09.06.2023.
u 19:55
Osim Lovre Majera zdravstvene probleme ima i Joško Gvardiol, ali kao i njegov suigrač, nastupit će u polufinalnoj utakmici. Izbornik Zlatko Dalić ipak nema nekoliko igrača. Marcelo Brozović u subotu igrat finale Lige prvaka, a Marko Livaja u utorak je napustio reprezentaciju nakon incidenta na Rujevici
Pogledaj originalni članak

Prilikom pada na treningu hrvatske reprezentacije Lovri Majeru ponovo je pukla kost lijeve ruke. Prvi prijelom je nastao uslijed pada u utakmici 38. kola francuske Ligue 1 u utakmici protiv Bresta. Ista nezgoda dogodila mu se tijekom priprema Vatrenih za polufinale Lige nacija protiv Nizozemske.

Majer je odmah prevezen u bolnicu u Zagrebu i operiran. U petak se vrati u momčad i nastavio s pripremama. Unatoč ozljedi bit će spreman za polufinale 14. lipnja u Rotterdamu. Ukoliko Hrvatska pobjedi Nizozemsku u finalu će igrati s pobjednikom iz okršaja Španjolske i Italije.

VIDEO Vatreni odradili još jedan trening na Rujevici: Još pet dana do polufinala

S problemima se suočava i Joško Gvardiol. U četvrtak je napustio trening zbog problema sa trbušnim zidom od kojih pati već neko vrijeme, no kao i Majer, bit će spreman za ogled s Nizozemskom.

VEZANI ČLANCI:

UOČI LIGE NACIJA

Ovako bi trebala izgledati Dalićeva postava za Nizozemsku. Izbornik ima dvije dvojbe

Situacija u veznom redu jasna je već dugi niz godina. Tako je i nekoliko dana prije susreta s Nizozemcima. Daliću je jako važno da se nešto nepredviđeno ne dogodi s Marcelom Brozovićem i da ga se osvježi do srijede. Luka Modrić i Mateo Kovačić zacementirana su opcija. Uzme li se u obzir da je pozicija lijevog krila odavno definirana jer je na njoj Ivan Perišić, vjerojatno jedan od najkonstantnijih reprezentativaca posljednjih godina, druga strana može biti jedna od Dalićevih dvojbi

S popisa za utakmicu ispao je i Marcelo Brozović koji s Interom u Istanbulu 10. lipnja igra finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, po mnogima najbolje momčadi ove sezone. Nema ni Marka Livaje koji je reprezentaciju napustio u utorak nakon incidenta s navijačima na riječkom stadionu.

VIDEO Marko Livaja napustio hrvatsku reprezentaciju, više nije među vatrenima!

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

RE
RedTree
00:29 10.06.2023.

Je li u Rijeci itko osudio napad pojedinaca na hrvatskog reprezentativca i ogradio se od toga!? To je neki civilizacijski minimum. Potpora čovjeku i vraćaj ga u reprezentaciju za Rotterdam odmah, pa on nas je i tamo odveo golom, ode kult reprezentacije i zajedništvo. Malo pameti za bolje sutra. 🇭🇷

BA
bajolina123
02:50 10.06.2023.

Kako je licemjerno tvrditi da je Livaja trebao pognuti glavu na vrijeđanja. Ma od reprezentativca do tete u Konzumu ne mora nitko ništa trpiti. Tako bi i vi svi na svom poslu pustili da vas raznorazni likovi vrijeđaju, možeš misliti. Ja bome ne! Ako si pristojan sve ću saslušati, ali da me vrijeđaš i psuješ, e to neće ići, za nikakve novce i za nikog.

MI
Milan2312
07:15 10.06.2023.

zoranos... Rekao si sve svojim komentarom.