KATA RAKITIĆ

Majka Ivana Rakitića učlanila se u Hajduk

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Majka Ivana Rakitića učlanila se u Hajduk
02.09.2016.
u 16:34
Rakitićeva majka bila je na Poljudu i navijala za bijele protiv Makabija, a jako joj je teško palo ispadanje iz Europe.
Pogledaj originalni članak

Kata Rakitić, majka nogometaša Barcelone i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (na fotografiji s ocem Lukom), učlanila se danas u Hajduk. Gospođa Kata podrijetlom je iz Žepča iz Bosne i Hercegove i vatrena je navijačica splitskih bijelih.

Kata je za Dalmatinski portal ispričala da u njihovoj kući u švicarskom Möhlinu na posebnom mjestu stoji Hajdukova zastava. Rakitićeva majka bila je na Poljudu i navijala za bijele protiv Makabija, a jako joj je teško palo ispadanje iz Europe.

Najgore je kad se to dogodi nakon jedanaesteraca – rekla je Kata Rakitić.

>> Zabrinuti Ivan Rakitić: Obitelj je važnija od bilo koje utakmice

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

PA
Pajkoslava
17:17 02.09.2016.

Ma zašto uporno pišete "Makabi"?????? Brate mili, pa ovo više nije normalno. Stavite si u g.u.z.i.c.u Vuka Karadžića i taj ye...ni srbizam. Ili da sljedeći članak očekujem napisan ćirilicom? Prestanite provocirat!!! U p.m. više!!!!

DU
Deleted user
16:56 02.09.2016.

Bravo Marko...članak za čistu peticu..kad sam počeo čitati , naježio sam se..kamo sreće da je još ovakvih interesantnih tekstova da imamo što za čitati kad je stanka u HNL-u.

ZO
zoom
17:42 02.09.2016.

vaaaau koja vijest, transfer pjace za 23 mil.EUR u juventus ili roga za 16 mil.EUR u napoli nisu ni do koljena ovoj "vijesti".....