Košarka

Makabi iz Tel Aviva od sljedeće sezone ponovno u NLB ligi

Foto: AFP
Makabi iz Tel Aviva od sljedeće sezone ponovno u NLB ligi
03.05.2011.
u 15:41
Košarkaši Makabija iz Tel Aviva sljedeće će sezone nastupiti u NLB ligi, u kojoj su već jednom sudjelovali, u sezoni 2002./2003. kada su u finalu izgubili od Zadra
Pogledaj originalni članak

Sporazum kluba i vodstva lige još nije potpisan, no izraelski mediji prenose da bi se to trebalo dogoditi nakon završnog turnira Eurolige koji se od 6. do 8. svibnja igra u Barceloni. Makabi će u polufinalu u petak igrati protiv madridskog Reala. Direktor NLB lige Roman Lisac izjavio je kako je s Izraelcima stvar riješena, a još se čeka izjašnjavanje Makedonaca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

XY
xyxyxy
16:40 03.05.2011.

Liga koja nije donijela ništa dobroga ničijoj košarci, koja je na 90% utakmica bez gledatelja, koju ne prate sponzori...Kakav tu interes ima sudionik završnog turnira Eurolige?

DA
Dario--
18:20 03.05.2011.

Ma donijela je ta liga dosta toga,jedini problem za našu klupsku košarku je taj što imamo jako loše klubove,i što su oni daleko od Srpskih pogotovo od Partizana a i prije od Hemofarma i Železnika.Da npr.nema te lige,pa samo zamislite da se igra domaća od 10 do 6 mjeseca,kako bih to izgledalo.I ja sam protivnik tih regionalnih liga,ali nažalost drugo riješnje ne postoji ,jer novca i ozbiljnih klubova nemamo da igramo samo domaću ligu.Ali isto tako čudno mi je zašto Srbi tu ligu igraju,njima ta liga uopće nije potrebna,npr.van Srbije ove godine osim Olimpije i nisu imali ozbiljnog kluba,dobro prijašnjih godina je bilo nešto drugačije!!