SKIJAŠKO TRČANJE

Malec i Dadić nastup završili u kvalifikacijama sprinta

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Malec i Dadić nastup završili u kvalifikacijama sprinta
11.02.2014.
u 11:54
U utorak je na rasporedu bio sprint, a Malec završila je na 61. mjestu od ukupno 67 natjecateljica. Dadić je završio 69.
Pogledaj originalni članak

Vedrana Malec drugi je nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju završila u kvalifikacijama. Naime, u utorak je na rasporedu bio sprint, a hrvatska skijašica-trkačica završila je na 61. mjestu od ukupno 67 natjecateljica.

U četvrtfinale je prošlo 30 najboljih, a Malec je u cilj ušla s vremenom 2:54.60, što je bilo za 22.53 sekunde sporije od najbrže Norvežanke Maiken Caspersen Falle te za 14.43 sekunde sporije od 30. Hanne Kolb, koja je kao posljednja izborila četvrtfinale.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

U istoj disciplini, ali u kod muškaraca, u kvalifikacijama je zapeo i Edi Dadić. On je stazu prošao u vremenu 3:52.89 što mu je na kraju bilo dovoljno za 69. mjesto od ukupno 86 skijaša-trkača

Četvrtfinale je Dadiću za nešto više od 15 sekundi.

>> Malec u prvom nastupu na Igrama završila 59.
>> Uvjeti nisu loši, a još nisam naletjela na zajednički WC

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
09:57 12.02.2014.

Naši bi bili konkurentni na motornim sanjkama.