KUMOVI NA VJENČANJU

Maloča: Nadam se da će prijatelj Barbarić biti tužan nakon srijede

Maloča: Nadam se da će prijatelj Barbarić biti tužan nakon srijede
20.05.2013.
u 12:57
- Drago mi je što prijatelji igra dobro, ali nadam se da će biti žalostan nakon ove utakmice. Nije samo Barbarić važan Lokomotivin faktor - rekao je Maloča.
Pogledaj originalni članak

Hajduk i Lokomotiva u srijedu na Maksimiru igraju uzvrat finala Kupa. Hajduk brani 2:1, a susret je najavio Mario Maloča.

- Nadam se da ću podignuti trofej namijenjen pobjedniku kupa. Idealno je što ga podižem kao kapetan. Imamo dobar rezultat, 2:1 iz prve utakmice daje nam pravo da vjerujemo u naš uspjeh. Svjesni smo da nas čeka teških devedeset minuta, Lokomotiva je odlična momčad, nije bez razloga druga na tablici, nije bez razloga ušla u finale kupa. Mi ćemo se pokušati nametnuti, ponoviti ove dvije utakmice u kojima nam praktički nisu stvorili ozbiljniju prigodu - kaže Maloča.

Prijatelja Barbarića označio je kao jednog od glavnih igrača Lokomotive.

- Drago mi je što prijatelji igra dobro, ali nadam se da će biti žalostan nakon ove utakmice. Nije samo Barbarić važan Lokomotivin faktor. Najbolji igrač je Kramarić, upao je u golgetersku krizu, ali moramo biti koncentrirani, on zna zabiti iz ničega. Tu je i Maleš, ključni je igrač u veznoj liniji, pokupi sve one ničije lopte - rekao je Maloča.

Nešto će se u toj utakmici pitati i Hajduk. Maloča je upro prstom u još jednog velikog prijatelja.

- Nadam se da će Giga (Ivan Vuković, nap.a.) zabiti. U krizi je posljednje vrijeme, ali na treningu je odličan. Neka proradi protiv Lokomotive i okruni odličnu sezonu - zaključio je Maloča.

A što kaže Vuković?

- Mjesec dana nisam zabio, kriza postoji, ali nisam izgubio samopouzdanje. Cijelu sezonu sam igrao dobro, normalno je da dođe i slabiji period. Ma, nije važno tko će zabiti, tko asistirati, važno je da mi osvojimo trofej - kaže Vuković.

Na Maksimiru će Hajduk praktički biti domaćin, na jugu se očekuje pet tisuća navijača bijelih.

- Nosit će nas navijači, osjećat ćemo se kao na svom terenu, na Maksimiru ćemo biti kao kod svoje kuće. A dobro su nam došli i ovi posljednji pozitivni rezultati protiv Lokomotive. Znamo mi da će to biti teška utakmica, Lokomotiva zaslužuje respekt, ali imat ćemo mi što za reći - kazao je Vuković.

Nedavno je, u prvenstvenom dvoboju, baš protiv Lokomotive promašio jedanaesterac. Nije Vuković tip kojeg jedan promašaj može pokolebati.

- Vježbam, stalno vježbam. Ako trener odluči da šutiram, sigurno ću ga izvesti jedanaesterac. Odluka je na treneru - rekao je Vuković.

Za kraj opet o Barbariću, koji će ga vjerojatno čuvati. Maloča bi mu mogao otkriti pokoju slabu stranu Lokomotivinog stopera.

- Ima Lokomotiva dobru obranu, malo smo im golova zabili ove sezone. Barbarić im je glavni igrač u zadnjoj liniji, ali ima neke nedostatke koje ću pokušati iskoristiti. I Mario će mi dati pokoji savjet - zaključio je Vuković.

>> Tonči Gabrić nikad nije izgubio finale kupa

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.