Odgovor Haliloviću

Mamić: Halilović može otići, ali imamo mi alate i protiv toga

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Mamić: Halilović može otići, ali imamo mi alate i protiv toga
26.10.2013.
u 15:10
- Postoji dokument koji je potpisan od strane kluba i Alenovih roditelja koji nas veže na dugogodišnju suradnju
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Sejad Halilović u medijima izjavio da su milijunske ponude za njegova sina Alena izmišljenje te da s Mamićem nije razgovarao mjesecima, na tu temu progovorio je mlađi Mamić, Zoran.

- Ne bih preko medija polemizirao s ocem jednog od naših igrača, a što mislim o njegovim nedavnim izjavama bih zadržao za sebe. Njemu sam prije desetak dana rekao što mislim na tu temu i mislim da je to dovoljno. On kao otac ima svoje razmišljanje u vezi svojeg djeteta, to je normalno jer je svatko osjetljiv kada je u pitanju njegovo dijete, prenosi klupska stranica.

- Sigurno je da smo mi kao klub neke stvari u vezi Alena mogli napraviti pametnije i bolje, ali ovdje ima jako puno igrača i treba brinuti o svakome. Greške se u radu dešavaju, neke su manje, a neke više bolne, no to je tako u poslu. Jednostavno ne mogu uvijek svi biti zadovoljni, ali mi smo kao klub mogli napraviti više.

- Ugovor? Postoji dokument koji je potpisan od strane kluba i Alenovih roditelja koji nas veže na dugogodišnju suradnju, a teoretski oni mogu to neispoštovati, ali isto tako postoje alati i protiv toga. Naravno, siguran sam da neće niti doći do toga i da nitko ne razmišlja na taj način te da će Alen ostati u Dinamu i uskoro biti jedan od naših glavnih igrača.

>>\'Sammir ne želi potpisati, ako tako ostane, želimo mu sretan put\'

>>Sejad Halilović: Ovo što se radi mom sinu nije normalno!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.