ZDRAVKO MAMIĆ

Mamić: Ja sam razlog što je Dinamo tako uspješan

Foto: Marko Lukunić
Mamić: Ja sam razlog što je Dinamo tako uspješan
18.10.2009.
u 21:18
U intervjuu RTL televizji izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić ustvrdio je kako je neodlazak reprezentacije na SP veliki udarac, ali da vjeruje Slavenu Biliću.
Pogledaj originalni članak

- Mi u Maksimiru moramo zahvaliti Bogu i Biliću jer naši igrači ne bi bez njega imali tako velike vrijednosti, ne bi bilo tako velikih transfera - govorio je Mamić, a na upit o Bilićevoj popularnosti, a svojoj nepopularnosti je kazao:

- Bilić je mila i draga osoba, bivši igrač, sportaš. A obujam mog posla je veći, ja moram donositi i nepopularne odluke. Drži da on nije razlog za prazne tribine. - S ligom deset i pravim stadinom imali bismo 20.000 gledatelja. Pitao sam se jesam li ja razlog i da je tako brzo bih otišao. Ja sam razlog što Dinamo ovako dobro funkcionira. Normalno da su me vrijeđaju skandiranja i gađanje bocama. Ti isti provociraju da se klub kazni od HNS-a i Europe, a istovremenu pred nas postavljaju sve više ciljeve. Prema Hajduku i njegovoj privatizaciji nije bio nježan.

- Vrlo brzo će se Hjaduk, sto posto, naći u teškoj financijskoj situaciji jer ne može pratiti ovaj ritam. Mi imamo teškoća a imamo ušteđevinu i prihod od Europe. I bit ćemo sve bolji. Za Vlatka Markovića kaže da ga nitko ne ruši osim medija. I potvrdio je da ga zanima mjesto graonačalnika Zagreba.

- Ako Milan Bandić postane predjednik države, što mi u Dinamu želimo, postoji mogućnost da krenem s takvom nakanom. Prije svega da bih pomogao sportu i Dinamu i tako dao obol svojem gradu - pričao je Mamić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar condor
condor
07:44 19.10.2009.

Još nam samo treba ovo zlo !