Reakcija

Mamić je bio pozvan na policiju i dao iskaz o događajima

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Mamić je bio pozvan na policiju i dao iskaz o događajima
23.12.2010.
u 19:48
U Dinamu šute o Mamiću, pitaju se ima li prijava protiv navijača. - Ne opravdavam Zdravka, to nije smio napraviti i žao mi je, no stalno se laže i podmeće o obitelji i djeci, rekao je njegov brat Zoran
Pogledaj originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko izvijestio je da je od Policijske uprave zagrebačke dobio informaciju kako policija provodi prekršajnu obradu Zdravka Mamića po Zakonu o javnom redu i miru. U Dinamu se nisu željeli izjašnjavati o tome.

– Nemamo nikakvu prijavu, a bude li naš izvršni dopredsjednik prijavljen i kad dobijemo potvrdu o tome od policije, moći ćemo reagirati – rekao je direktor plavih za odnose s javnošću Tomislav Marčinko, koji je baš i mogao zaustaviti Mamićevu lavinu bijesa.

– A što sam trebao, potući se s vama? – rekao je Marčinko i zapitao:

– Je li policija podnijela prijavu protiv navijača zbog bacanja baklja? Koliko znam, svaki dan govori se o zabrani korištenja pirotehnike, osim između 27. prosinca i 2. siječnja. A u srijedu je ovdje bilo na desetke baklja i stotine petarda bačenih pod noge policiji. Nismo čuli da postoji prijava, kao ni ona protiv Zdravka Mamića. No, policija je ipak pokrenula stvar te je pozvala Zdravka Mamića, koji se i odazvao pozivu te u Prvoj policijskoj postaji na Zrinjevcu dao iskaz o događajima na skupštini.

A druga je stvar privatna tužba novinara Borisa Šipsa kojeg je Mamić vrijeđao, psovao i prijetio mu batinama odnosno razbijanjem stolca na njemu.

Marčinko nije dao da se na službenoj konferenciji za novinare u klubu govori o novom slučaju Mamić. No, za razliku od Marčinka, samoinicijativno je o tome želio govoriti Zoran Mamić.

– Jako mi je žao što se to dogodilo i što se radi o mome bratu Zdravku. Ali, volio bih vidjeti nekoga drugoga na njegovu mjestu, da mu se tako zadire u obitelj. Ne opravdavam ga, nije to smio napraviti, ali već se više godina podmeće našoj obitelji, djeci. A Zdravko je te večeri dva ili tri puta odgovorio na to isto pitanje. Trebali ste već naučiti da mu ne dirate obitelj – rekao je Zoran Mamić o ispadu svog starijeg brata.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

BU
budisvoj
00:37 24.12.2010.

zoran mamić u ovo božićno vrijeme spominje obitelj...pa neka prizna koga on i brat imaju od obitelji..koliko propalih brakova..preljuba..nevjere..i onda se opet kunu u obitelj...

DR
drazenzg
18:33 25.12.2010.

Novinari pola izmisle pola dodaju,Mamic definitivno nije za primjer,pune novine su sranja i kriminala,vrhunski drzavnici ce jedan po jedan u Remetinec,a ja dodjem na net,procitam neku vijest,poluistinitu,pa hocu nesto prokomentirati.Kliknem na pohvali a ono komentar udje u minus za 3 nekakva boda,jedan put,dva put......pa si onda mislim....sva sreca sto sam otisao iz tog cirkusa...sva sreca

MR
mravac
20:58 23.12.2010.

Sef A tko se je na tom mitingu pokazao nepristojan?? Novinari ili ta sirovina iz BiH..