ODLAZAK ILI OSTANAK

Mamić na skijanju odlučuje o Lovrenu

Foto: Antonio Bronić
Mamić na skijanju odlučuje o Lovrenu
10.01.2010.
u 10:13
Dejan Lovren još uvijek je igrač Dinama i u utorak bi se mogao pojaviti na okupljanju za početak priprema. Ni jučer njegov mogući odlazak nije realiziran, a danas bi gazda Zdravko Mamić trebao otići na skijanje u Austriju, pa će tamo mirno razmišljati o tome što i kako dalje.
Pogledaj originalni članak

Jer, ponude Lyona i Tottenhama su na stolu, s nekim nijansama radi se sličnim ponudama, prije svega financijski sličnima, oko deset milijuna eura.

- Više ne želim o svemu govoriti, sve prerasta u trakavicu koja opterećuje i naš klub i Lovrena - sve je što je želio reći Mamić prije odlaska na godišnji odmor.

Osim Lyona i Tottenhama ima još zainteresiranih klubova. Jedan od njih je i Bayer Leverkusen. Oni su spremni platiti sedam milijuna eura, više od toga ne mogu. Zanimanje Bayera potvrdio je i njegov kondicijski trener Zvonko Komes koji je surađivao s Dinamom i Jurčićem, i zna sve o tko kakav je Lovren. Ali, njemački klub financijski ne može u utrku s Francuzima i Englezima.

Za Mandžukića i dalje nema ponuda, nezadovoljni napadač Dinama tako će teško otići iako je i maksimirskim čelnicima sad stalo da ga se proda.

Dinamo još nije krenuo u akciju dovođenja Domagoja Vide iz Osijeka. Možda se čeka odlazak plavih u Međugorje na pripreme, pa će se tamo popričati s Branimirom Glavašem o transferu, jer Glavaš je još uvijek važna karika Osijeka. No, koliko znamo, plavi ne kane Osijeku za nadarenog nogometaša dati više od milijun eura.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
luena
14:00 10.01.2010.

dobro nije li R.Junaci jucer uvelike pisao ,da je Lovren u Lyon prodan...sta nas vise pravi ludima...pisati nesto sto je neistinito je fuj.