Čestitao Osijeku

Mamić: Poraz sam dobro primio, a naš nogomet živi lijepe dane

Foto: Danijel Kasap/Pixsell
Mamić: Poraz sam dobro primio, a naš nogomet živi lijepe dane
11.02.2013.
u 17:33
– Zašto bi bilo nelegitimno da Granada dobije Real Madrid, Siena dobije Inter, Manchester City izgubi od Southamptona?
Pogledaj originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić osvrnuo se na Dinamov poraz od Osijeka u zaostalom susretu 19. kola Prve HNL.

– Koristim priliku da čestitam igračima, treneru, čelnicima i navijačima Osijeka na zasluženoj pobjedi. Kao rijetko tko teško podnosim poraze, ali ovo je poraz koji sam dobro primio. Poanta je da je utakmica bila pravi nogometni spektakl i fantastična utakmica, po svim parametrima. Pod teškim uvjetima bila su tri gola, Dinamo je imao visoku dominaciju, ali je problem neefikasnosti ponovno viđen. Bilo je puno dobrih obrana, mladih igrača, a kada "autsajder" dobije favorita, to je uvijek zanimljivo. To sve skupa znači da naša liga raste, da je 20-30 posto bolja nego prošle godine, a sljedeće sezone će Liga 10 biti još bolja – rekao je Mamić za službenu stranicu Dinama te dodao:

– Zašto bi bilo nelegitimno da Granada dobije Real Madrid, Siena dobije Inter, Manchester City izgubi od Southamptona, a Dinamo ne smije od Osijeka? Svi mi želimo Dinamo u Ligi prvaka i da budemo bolji, a bolja liga puno će napraviti na tom putu. Uza sve teškoće, mislim da hrvatski nogomet živi lijepe dane, a o reprezentaciji koja je ogledalo domaće lige ne treba posebno ni govoriti.

Osvrnuo se Mamić i na prijelazni rok.

– Prijelazni rok za Dinamo službeno je završen, ali mi neprestano radimo, održavamo kontakte i tražimo igrače. Recimo, u četvrtak ćemo sportski direktor i ja biti u Europi i gledati neku utakmicu.

>>>Krah Krunine koncepcije u Gradskom vrtu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
maraton
19:14 11.02.2013.

Mamiću, poraz si mora primiti jer niste pobjedili a Osijek je prije Granada, Siena ili neko drugi a Dinamo nikad neće biti niti se more komparirati sa Realom, Manchesterom ili nekim drugim.Nisi u realnom svijetu a komentator na TVMax-u još je gori. Sramota za hrvatski nogomet i HNS koji ga vode.

TR
trante
19:28 11.02.2013.

Ako izgubiš od Rijeke, i Hajduka...ode i prvenstvo...Mislim da to nije nerealno, jer ovaj dinamo je prosječan, osim po primanjima....

HR
hr76
17:43 11.02.2013.

Mamić mijenja bodove iz ove sezone za bodove u idučoj sezoni! To se vidi iz aviona. Sramota, kad će već jednom ovaj lik nestati iz hrvatskog nogometa.