PODIJELJENI DOJMOVI

Mamić: Prvi dio je bio fantastičan! Burić: Ovo je bila najgora predstava otkad sam trener!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Mamić: Prvi dio je bio fantastičan! Burić: Ovo je bila najgora predstava otkad sam trener!
16.03.2016.
u 19:53
'Moramo se dobro odmoriti, posložiti, analizirati dobro i loše te se pripremiti jer ne smijemo napraviti pogrešan korak.'
Pogledaj originalni članak

Dinamo se u prvom susretu polufinala Kupa pokazao kao prevelik zalogaj za Hajduk i slavio s uvjerljivih 2:0, a moglo je biti i mnogo više da Lovre Kalinić nije bio na reprezentativnoj razini.

Pomoglo je i što Modri nisu u drugom dijelu igrali jednako angažirano kao u prvom, što je naljutilo trenera Zorana Mamića.

– Prije svega, čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi, odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme, bili smo pravi, agresivni, pokretljivi. I koliko me oduševilo prvo poluvrijeme, toliko me razljutilo drugo. Ne znam što se dogodilo, dogovor u svlačionici bio je drukčiji i to mi je jako zasmetalo – kazao je trener Mamić pa nastavio o strategiji bez napadača:

– Samo smo postavili Roga prema naprijed jer ima mnogo energije i pritiskao je zadnju liniju Hajduka. Takva strategija urodila je plodom u prvom poluvremenu, stvarno je sve bilo kako treba. Ne mogu dočarati koliko sam ljutit zbog drugog poluvremena, a propuste i pogreške radili su najiskusniji – Machado, Antolić, Šifo.

Naglasio je trener Dinama i da želi do nove pobjede već u nedjelju (20. ožujak, 15.00) jer Rijeka opasno "puše za vratom".

– Moramo se dobro odmoriti, posložiti, analizirati dobro i loše te se pripremiti jer ne smijemo napraviti krivi korak. O Hajduku ne razmišljam, ne znam što je u Damirovoj (Burić, op.a.) glavi. Koncentriran sam samo na svoju ekipu – otkriva Mamić, a na njega se nadovezao i trener Hajduka:

– Dinamo nas je iznenadio sustavom i načinom igre jer su igrali bez klasičnog napadača. To nam je davalo mnogo problema, imali smo lošu organizaciju igre. Bili su bolji i to prvo poluvrijeme odlučilo je utakmicu. U drugom smo mi bili bolji, ali tako se ne može živjeti. Najgore je to poluvrijeme otkako sam trener i o tome ćemo popričati.

U takvoj situaciji sigurno mu je teško baviti se prvenstvenim ogledom, ali nema izbora. Uz to, sve su glasnije kritike na račun igračkog kadra.

– Analizirat ćemo ovu utakmicu i pripremiti se za prvenstveni dvoboj. Što se momčadi tiče, mlada je, na ljeto će igrači biti iskusniji, sve je ovo škola. Profitirat ćemo u svakom slučaju u budućnosti, to je i bio cilj uoči početka sezone – zaključuje Burić.

>> Dinamo potpuno zasluženo pobijedio Hajduk 2:0 i došao na korak do finala

>> Užasna vijest za Mamića i Čačića: Marko Pjaca slomio ključnu kost

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:59 16.03.2016.

Ja ne razumim ove navijače bilih.... ić gledat onakvo gaženje i još za to platit ?

DU
Deleted user
19:57 16.03.2016.

Breaking news////Sven (Vidić) sin jugo oficira,potomak partizanskog narodnog heroja Marina Vidića Bilog,nakon Poljudskog pornića pokušao izvršiti samoubojstvo iz zasjede progutavši Hajdukovu zastavu.Hrabrom reakcijom vatrogasaca koji su mu zastavu uspjeli izvući kroz rektum spašen je na sreću jedan mladi život !

DU
Deleted user
19:55 16.03.2016.

Navijačima najvećeg kluba cilega svita,opet kita !!!!