Obostrani interes

Mamić: S Magathom još nismo pričali o cijeni, ali nije jeftin trener

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mamić: S Magathom još nismo pričali o cijeni, ali nije jeftin trener
09.11.2013.
u 15:28
- Jasno je kako postoji obostrani interes što je pokazao i njegov dolazak u Eindhoven. No, sve je to daleko od realizacije - rekao je Mamić.
Pogledaj originalni članak

Sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić osvrnuo se na mogući dolazak Felixa Magatha na mjesto trenera modrih. Mamić tvrdi da interes postoji, ali...

- Jasno je kako postoji obostrani interes što je pokazao i njegov dolazak u Eindhoven. No, sve je to daleko od realizacije - rekao je Mamić.

Magath bi sigurno bio skup.

- U ovoj fazi nismo razgovarali o brojkama, ali se ne radi o jeftinom treneru. Radi se o jednom od najboljih stručnjaka, ali to nije garancija dobrog rezultata.

Privremeni Dinamov trener je i najavio sutrašnju utakmicu sa Slaven Belupom.

- Dolaskom trenera Frančića su rapidno popravili stanje na ljestvici. Pokazali su da znaju igrati pa ćemo morati biti pravi ako želimo upisati tri boda - zaključio je Mamić.

>> Zdravko Mamić: Mi želimo Magatha, on želi k nama

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
16:35 09.11.2013.

Ne znam baš! Dobar trener,ali jako skup.Kontaverzan,svi izbjegavaju reći pravo mišljenje o njemu javno.Ima dobbre rezultate,ali i otkaze i njegovo dovođenje ništa ne garantira ,osim da će mo imati u Maksimiru dvije bombe. Ako puknu moglo bi sve otići u 3pm,ali neka ode i ovako dalje ne ide,ponajviše u EL.

Avatar Tiho_10
Tiho_10
20:34 09.11.2013.

Jedinstvenu priliku da na nashem najvechem i najljepshem stadionu pod palicom vrhunskog dirigenta pljeshchemo plavom orkestru uz neizostavne solo dionice virtuoza suptilne tehnike nikako nebi smjeli propustiti. Ochekujem od svih gospodarskih subjekata u metropolitanskoj sferi, a narochito od hrvatske gospodarske komore,da neskromno ponude svoja financijska sredstva, i pomognu brachi Mamich u realizaciji ovog projekta od prvorazrednog nacionalnog interesa.

NO
Novinar
17:34 09.11.2013.

Kada je bio prijenos utakmice psv-dinamo, novinar je rekao da je Felix Magath odbio Dinamo i da se pregovara sa Zdenekom Zemanom.