DINAMO NA PLESU

Mamić: Zagreb se raskokodakao, a još su daleko

Foto: Patrik Macek
Mamić: Zagreb se raskokodakao, a još su daleko
21.10.2009.
u 10:44
Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić prije odlaska momčadi u Amsterdam izbjegavao je pisane medije, pristojno se sa svakim rukovao i uz smiješak utekao od notesa.
Pogledaj originalni članak

Mikrofoni i kamere su mu draži, a u njih je izgovorio da današnja utakmica plavima nije presudna, da se u skupini mnogo bodova gubi, no usporedbu s prošlim gostovanjem nije povukao.

Nisam si sam dao “Ponos”
– U ove četiri utakmice očekujem da će Dinamo izboriti proljeće – kaže Mamić, uvjeren da poraz od Zagreba plave nije uzdrmao.

– To ništa ne znači, pa suparnik nam je veliki Ajax. No, pobjeda u Amsterdamu nije imperativ, sve osim poraza bilo bi zadovoljavajuće. A zagrebašima čestitam na pobjedi, samo su se malo previše raskokodakali, a još mnogo vode moraju popiti da bi nas dostigli – vratio je Mamić lopticu Zagrebu.

Član je IO HNS-a, a neki članovi tog tijela ne slažu se s ostankom Slavena Bilića.

– Bilić ima konsenzus kao Castro na Kubi! A ti koji pričaju samo žele privući pažnju, a na sastanku Izvršnog odbora neće se ni čuti.

Komentirao je kritike zbog “Ponosa Dinama”, nagrade za koju ga je predložio Dinamov Izvršni odbor, u kojem je on prvi čovjek.

– U Izvršnom odboru sjede ugledni ljudi, profesori, liječnici..., i zlonamjerno je reći da sam sâm sebi dao nagradu, ti ljudi ne bi samo tako ugrozili svoj ugled – zaključio je Mamić.

Dinamov trener Kruno Jurčić na aerodromu tražio je Sinišu Jagodića, zaduženog za odnose s javnošću. No, Jagodić je otišao na kavu, umjesto da je organizirao najavljenu konferenciju za novinare. Pa je Kruno odlučio obaviti taj zadatak. Kao glavnu opasnost istaknuo je Suareza.

Samovolja igrača
– Suarez im je glavni igrač, doveli su i Pantelića, obojica traže dubinsku loptu, zato moramo biti koncentrirani.

Jurčić će izvesti formaciju iz Temišvara.
– To uvježbavamo, imamo slične tipove igrača i nemamo širinu taktičkih mogućnosti – kazao je Kruno i krenuo po bod(ove).

U davanju izjava plavi imaju potpunu slobodu, govori tko hoće, odmahuje glavom tko neće.

– Mandžo, kaj bježiš, reci im nešto – šalio se Lončarić na račun svog prijatelja, no još se više šalio s novinarima. Dok je čovjek zadužen za odnose s javnošću već otišao prema zrakoplovu. Čudo od organiziranog europskog kluba. Valjda će rezultati biti bolji od organizacije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DH
dalibor.hren
13:37 21.10.2009.

Poslije vrhunske igre protiv Zagreba možemo pjevati: \"Pet komada to je naša nada\"

MA
maraton
15:50 21.10.2009.

Ako bi se itko triba pokrit po ušima to je ovi Mamić.Ponaša se ka Napoleon i picopjevac a uvik na druge nešto svaljuje.I za povirovat je da je sam sebi da tu nagradu u Dinamu.Zašto ne odgovori koliko on i njegovi još vode moraju popiti da Dinamo prezimi ne u ligi prvaka nego u ovoj di je sada,koja je za klasu slabija od lige prvaka, pa onda neka prića za \"Zagreb\".Njemu je ža šta je tu Štimac a ne šta je realno izgubija od \"Zagreba\".I neka zapamti - Štimac ga je tek počeja stiskat i još ne zna šta ga ćeka.

DH
dalibor.hren
16:17 21.10.2009.

Lastane, svaka čast. Riječi ti se pozlatile, ali ne vjerujem u pozitivan rezultat.