Hoće li doći?

Mamićeva 'bomba' od pojačanja je Brazilac iz Chelseaja

Foto: Press Association/PIXSELL
Mamićeva 'bomba' od pojačanja je Brazilac iz Chelseaja
06.07.2014.
u 17:54
U Chelsea je stigao 2011 godine, a mediji su pisali kako je Sao Paulo dobio odštetu od sedam milijuna eura za Piazona. Prvu sezonu proveo je u rezervama Chelseaja, a onda je otišao na posudbe
Pogledaj originalni članak

- Jako me sad intrigira ta priča oko transfera, 'izluđuje' me jedan igrač. Zato što su mi svi s kojima sam pričao rekli da će biti svjetsko čudo ako on dođe u Dinamo. Ljudi iz Leverkusena su mi priznali da ga ni oni ne mogu dovesti, da je i njima preskup, da ne mogu vjerovati da mi uopće o njemu razmišljamo, rekao je prije nekoliko dana Zoran Mamić.

A kako doznajemo, radi se o mladom igraču Chelseaja Lucasu Piazonu (20). Brazilac igra na lijevom krilu, ali može igrati i napadača, a prošle sezone bio je na posudbi u Vitesseu. Tamo je bio u dobroj formi, a 29 utakmica zabio je 11 golova, a upisao je i osam asistencija. 

U Chelsea je stigao 2011 godine, a mediji su pisali kako je Sao Paulo dobio odštetu od sedam milijuna eura za Piazona. Prvu sezonu proveo je u rezervama Chelseaja, a onda je otišao na posudbe, prvo u Malagu, a zatim u Vitesse.

>>Čop i Brozović srušili Karpaty, zaigrao i Eduardo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

NE
neki
18:40 06.07.2014.

Tako su kupili i Adriana Calella, taman ispred nosa Interu iz Milana koji je navodno bio također zainteresiran za njega, i to za 2,2 milijuna eur-a. To je valjda i danas najskuplji igrač Dinama, osim možda Papadopoulosa, perverznog pojačanja sjajne karakteristike.

DA
danijel00
18:37 06.07.2014.

ahahahaahah kakve gluposti

LC
LIVNO-CRO-DINAMO
18:58 06.07.2014.

Maminju dati državu. Za 5 godina Microsoft i Gazprom prelaze u hrvatsko vlasništvo.