Osramotili ste Dinamo

Mamići, pustite BBB-e... Idite, jer vi ovo ne znate raditi!

Foto: Željko Hladika/Pixsell
Mamići, pustite BBB-e... Idite, jer vi ovo ne znate raditi!
07.11.2014.
u 13:58
Sinoć je nogometna politika zagrebačkog Dinama koju vode braća Zdravko i Zoran Mamić doživjela apsolutni slom, krah, debakl najvećih razmjera
Pogledaj originalni članak

U malim noćnim razgovorima sa Slavkom Cvitkovićem, legendarnim TV komentatorom, koji mi prepričava događaje iz svoje bogate povijesti, svidjela mi se jedna njegova rečenica:

– Znaš mali, Bog je na godišnjem, ali ponekad dođe....

Ne mogu se oteti dojmu da je upravo sinoć svratio u Maksimirsku 128. Nakon 5:1 ili kombiniranih 9:3 u petnaest dana nadjačavanja s klubom koji je u europskoj nogometnoj povijesti ipak manji klub od Dinama. I nakon ''financijskog vaganja'' po transfermarktu (koji ne mora biti posve točan) Salzburg je za 1,7 milijuna eura vrjednija momčad. Pa, kako je onda ta momčad za ukupno šest golova bolja, da o nogometnom dojmu i ne govorimo.

Sinoć je nogometna politika zagrebačkog Dinama koju vode braća Zdravko i Zoran Mamić doživjela apsolutni slom, krah, debakl najvećih razmjera. Da je bilo tko trener ''svetinje'' još bi noćas gol i bos pod bujicom uvreda bježao preko ograde u Maksimirskoj 128. Iako se to vidjelo tijekom cijele jeseni, sada prije prvog snijega jasno je da su "burazi" promašili ''ceo fudbal''. Da ne znaju kupiti prave nogometaše te da nemaju trenerskog znanja da bi mogli voditi jednu momčad koja želi igrati u Europskoj ligi.

I dobro je što ste ovoga puta zatvorili sjevernu tribinu, šteta samo što niste zatvorili i zapad i istok. Mamići, pustite Bad Blue Boyse, narod ionako nikada nećete pobijediti, napustite Dinamo jer vi ovo ne znate raditi...

>>Treba li Zoran Mamić dobiti otkaz nakon ovakvog debakla?

>>Cvitanović se rasplakao: Ovo mi je jedan od najtežih dana u karijeri

>>Podijeljenost na Maksimiru: Skupina navijača koliko i golova u mreži!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 119

RE
Rega
14:41 07.11.2014.

Mamića brane plaćeni PR-ovci i klupsko osoblje. Svatko tko ima oči i uši i barem pola mozga shvaća da ovo nema nikakvog smisla.

AR
arjavas
14:33 07.11.2014.

Kad se čita spinove ovih mamićevih plačenika , isapada da je Novinar Flak kriv kaj je Dinamo na dnu dna u europskom nogometu . Katastrofa je da se primi 9 komada od osrednje austrijske momčadi .

MA
maxxxx
15:14 07.11.2014.

Nemojte biti naivni, pa Mamići niti nisu tu zbog uspjeha dinama, nego zbog vlastitog bogaćenja, a to im i u ovakvoj situaciji ide jako dobro sa prodajom igrača. Istina, bilo bi još bolje da klubu ide bolje, ali bez brige da Z&Z nisu u minusu. Obraza nemaju tako da sigurno neće sami otići.