Šef utučen

Mamiću ranjena duša: 'Laž je da sam Vidi smanjio kaznu'

Foto: 'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
Mamiću ranjena duša: 'Laž je da sam Vidi smanjio kaznu'
03.10.2012.
u 19:48
– Laž je i da sam kaznio Ivana Krstanovića, boli me to... – ističe izvršni predsjednik Dinama
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić teška srca sjeo je s novinarima u kijevskom hotelu Radisson Blue. Neko vrijeme se nećkao, a onda ipak prišao, džentlmenski, bez teških riječi, ali očito ranjene duše...

– Bole me laži koje su proteklih dana napisane, a od njih se ne mogu braniti. Na primjer, laž je da sam Vidi smanjio kaznu, kao i da sam kaznio Krstanovića. Laž na laž... – hrapavim glasom obraća se Mamić, u prisutnosti brata Zorana, prijatelja Bože Šikića, Ade Kožula.

– Toliko toga lijepoga događa se u hrvatskom nogometu, a osjećam da se nad njega nadvija veliko zlo i samo se zlo potencira. Pogledajte kakva je sjajna utakmica bila između Dinama i Hajduka, reprezentacija je osvojila četiri boda u kvalifikacijama, Modrić je potpisao za Real, Mandžukić za Bayern, ne valja nam Šuker, ne valja nam Štimac... Kod nas kao da se sve najgore događa – dodaje rezignirani Zdravko Mamić.

U utorak navečer Dinamovu delegaciju ugostio je glavni direktor kijevskog kluba Rezo Čokonelidze. Za plave je na službenoj večeri debitirao novi direktor Tomo Svetina, bili su tu još predsjednik Mirko Barišić te izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović. Zanimljivo, izostali su svemoćni Surkisi, gazda kluba Igor i gazda saveza Grigorij...

– Direktor kijevskoga Dinama, koji je 15 godina bio zaposlenik Milana, komplimentirao je našemu klubu na dosezima posljednjih godina. Bilo je to ugodno druženje, za vrijeme kojega smo gledali i utakmicu Juventus – Šahtar. Pitao sam ga za koga navija, a on je bez ustezanja rekao da je za Juve – prepričao je Vrbanović.

Dinamovu delegaciju u Kijevu posjetio je i novi hrvatski veleposlanik u Kijevu Tomislav Vidošević, koji je najavio dolazak na večerašnju utakmicu.

>>Kojega igrača Zdravko želi vratiti u Dinamo pročitajte u četvrtak u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TH
TheDarkSideOfTheMoon
20:20 03.10.2012.

Podrška Mamiću

FE
Felicijen
22:06 03.10.2012.

Siroček ranjeni. Kako da mu izliječimo njegovu jadnu dušu ?

LI
list68
08:05 04.10.2012.

Kaže Mamić "toliko toga lijepog, događa se u Hrvatskom nogometu". Da još od pokojnog Tuđmana, u "HNL", "HNS", sve se podređuje dynamu, a taj Zagrebački predstavnik sramoti Hrvatski nogomet, kad god zaigra neku "EU" utakmicu.