Pogled

Mamiću se od igre plavih opet diže kosa na glavi

Foto: PIXSELL
Mamiću se od igre plavih opet diže kosa na glavi
23.03.2010.
u 09:15
Zašto je, ničim izazvan, Mamić opet uzeo mikrofon i ponudio medijima šlagersku priču? Ne, naravno, da bi štitio interese Lokomotive zbog jednoga penala, još manje da bi dizao borbenu pripremljenost dinamovcima, jer za to plaća Jurčića.
Pogledaj originalni članak

Mamić, gotovo u pravilu, viče i lupa šakom po stolu kada želi privući pozornost na sebe i poštedjeti Jurčića analiza njegova proljetnog rukopisa, od kojega se gazdi već diže kosa na glavi. Dinamo, kao i početkom prošloga, pa i pretprošloga proljeća, igra zabrinjavajuće, a za samo četiri mjeseca čekaju ga sudbonosne europske utakmice. I to bez najboljega igrača Mandžukića, čijega će nasljednika Dinamo čekati godinama.

Ako se plavi, odavno rasterećeni briga oko naslova, sada muče sa Zadrom i Slavenom, jasno je da u pretkolima Lige prvaka nemaju što tražiti. Sve to podsjeća na proljeće 2008. godine kada se Dinamo opraštao od Modrića i pod Soldinim vodstvom cijelu polusezonu, izluđujući dopredsjednika, nezaustavljivo vozio nizbrdo. Zdravko je i sada pred zidom: vidi da je Dinamova europska perspektiva siva, a ne može si pomoći. Zar smijeniti trenera koji je opet pred dvostrukom krunom i, onda još veća muka, koga uopće postaviti na klupu?

Da podsjetimo: Dinamovi treneri koji su 2008. i 2009. godine odradili zimske pripreme, nisu i poveli plave u Europu. Soldo pa Vlak.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
13:13 23.03.2010.

Zdravko Mamić je legenda. Dok maltene besplatno daje krv, muke i napore da napravi NK Dinamo klub europske elite usput uspjeva da bogati i onako obilato zbrinjuje svoju familiju..Tako nešto može samo pravi poštenjačina i pravi Hrvat napraviti...

TC
tomo crni
10:02 23.03.2010.

dasovicu, pa zar vise nisi dosadan sam sebi sa ovakvim glupim clancima!

OB
-obrisani-
18:52 23.03.2010.

Ne mojte brisati komentare-nogomet u hrvatskoj treba proglasit amaterskim a ne da porezni obaveznici plaćaju više taj lopovluk ,dok firme propadaju po hrvatskoj odakle se nađe novac za plaće tih nogometaša koje su godišnje i preko 100.000 eura-sramota