Dinamo

Mamiću slijedi bitka za Badelja, koji mora ostati zbog Lige prvaka

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Mamiću slijedi bitka za Badelja, koji mora ostati zbog Lige prvaka
22.05.2011.
u 20:03
Ode još jedna sezona HNL-a u ropotarnicu povijesti, ali prava tekma u Maksimiru tek sad počinje
Pogledaj originalni članak

Zoran Mamić već putuje i traži moguća pojačanja, sad će početi stizati ponude za najbolje igrače Dinama, plavi nemaju ni trenera, tj. imaju jednoga pod ugovorom, ali taj je (Halilhodžić) persona non grata.

I u takvom stanju sad se mora užurbano raditi da bi se sve složilo za novi pokušaj plavih da se domognu Lige prvaka, da tamo otmu dio novčanog kolača i malo spase svoj proračun, rate od bivših prodaja pojedene su.

Dosta je igrača na izlaznim vratima, a ako netko nije na prodaju, onda je to Milan Badelj.

Taj dečko prema talijanskim mjerilima trenutačno je najzanimljiviji, igra stalno, igra dobro, uspoređuju ga s Pirlom. Njega treba zadržati jer bi mogao biti i vođa momčadi, uspije li zauzeti taj gard. Ali...

– Hm, ne znam jesam li odigrao svoju zadnju utakmicu u Maksimiru – uz smiješak nam je rekao nakon osvajanja naslova prvaka.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
MAMUZAR
21:06 22.05.2011.

Ma Sta LIga prvaka da nas samo osramote. OVaj Mamic unisti Dinamo fuj i kaze zasto malo gleadaoca dolazi na utakmice zbog Ludjaka Mamica.

VE
Velikogoričan56
21:19 22.05.2011.

E, kad bi se uspjelo zadrzati Badelja, Vrsaljka, Tonela, Tomecaka, Bequiraja, Rukavinu , a za trenera dobiti Kranjcara, onda bi Dinamo mogao bez problema jesen zavrsiti kao treci u skupini Lige prvaka, sto bi mu u proljece osiguralo bar jedno do dva kola u EL.

NI
nindža
21:21 23.05.2011.

mamiću se može zamjeriti dosta toga, ali prodaja eduarda, i pogotovo modrića za 20 i kusur milijuna eura iz ove poljoprivredne lige nikako. štoviše, za te poslove bi mu trebalo dići spomenik.