Razilaze se

Manchester United dao izraditi kalendar bez Nanijeve fotografije

Foto: AFP
Manchester United dao izraditi kalendar bez Nanijeve fotografije
04.12.2012.
u 17:00
Portugalac je na Old Trafford došao 2007. godine iz lisabonskog Sportinga za 25,5 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Na kalendaru Manchester Uniteda za sljedeću godinu nema Nanijeve fotografije, što samo potvrđuje nagađanja o odlasku portugalskog nogometaša iz sastava crvenih vragova. Pregovori Nanija i Uniteda o novom ugovoru traju već nekoliko mjeseci, a nakon dolaska Shinjija Kagawe i Robina van Persieja, počelo se pisati o njegovu mogućem odlasku s Old Trafforda. Trenutačno se za 26-godišnjeg Portugalca zanimaju Milan i Juventus. Nani je ove sezone igrao 11 utakmica jer su priliku u napadu crvenih vragova češće dobivali Ashley Young, Danny Welbeck i Wayne Rooney. Portugalac je na Old Trafford došao 2007. godine iz lisabonskog Sportinga za 25,5 milijuna eura.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AM
Andro Matijasec
17:12 04.12.2012.

I opet budalastina... Covjek je 1986. godiste, dakle ima 26 godina a ne 29... Pa jel ima kraja vasim gafovima u sportu? Mislim da je bolje da ne objavljujete sportske vijesti, pogotovo vezano za strani nogomet...