Liga prvaka

Mancini: City je u rangu Reala, Barce i Uniteda

Foto: PA/Pixsell
Mancini: City je u rangu Reala, Barce i Uniteda
22.11.2011.
u 13:12
Manchester City u 5. kolu Lige prvaka gostuje kod Napolija. – Igramo odlično i nadam se da ćemo tako nastaviti. Moja je momčad vrlo jaka i mogu reći da smo u rangu Reala, Barcelone i Uniteda – rekao je trener Cityja Roberto Mancini
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski nogometaš Zvonimir Boban kao stručni komentator Sky sporta osvrnuo se na Napoli.

– Napoli je dobar klub, ali ne razumijem klupsku strategiju. Bolje bi bilo da se posveti talijanskom prvenstvu, koje može i osvojiti, nego da se usredotoči na Ligu prvaka u kojoj mu je naslov nedostižan.

Bayern je nakon poraza od Borussije (D) otvoreno zainteresiran za svoga krvnika Marija Götzea.

– Götze ima samo 19 godina i već je vrhunski igrač. Normalno je da ga pratimo i da nam je zanimljiv – rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Nakon poraza 1:2 od Liverpoola ovaj vikend trener Chelseaja Andre Villas-Boas ne boji se otkaza.

– Abramovič nije platio Portu 15 milijuna eura za mene da bi me tako brzo otjerao i platio novo bogatstvo. Nadam se da ćemo se brzo konsolidirati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kajinx
14:32 22.11.2011.

Chelseaju treba Modrić.

BE
bepe_
17:11 22.11.2011.

Respekt za ex kapetana, ali mislim da Napoli može osvojiti i Ligu prvaka, naravno da su mu sanse vrlo vrlo male, ali zašto ne? Ako je jedan Porto osvojio Ligu prvaka i jedna Grčka osvojila Europsko prvenstvo, zašto onda Napoli ne bi osvojio Ligu prvaka? Perche Bobane???