Manchester City

Mancini: Htio sam Balotellija izvaditi već nakon pet minuta!

Foto: 'Bradley Ormesher/NI Syndication/'
Mancini: Htio sam Balotellija izvaditi već nakon pet minuta!
31.03.2012.
u 22:54
- Igrači poput Marija ili Edina Džeke u ovakvim utakmicama moraju zabiti 2-3 gola - tvrdi talijanski trener.
Pogledaj originalni članak

Talijanski stručnjak na klupi Manchester Cityja, Roberto Mancini, priznao je nakon utakmice sa Sunderlandom i razočaravajućeg remija (3:3), kako je dvostrukog strijelca Marija Balotellija gotovo izvadio nakon samo pet minuta igre!

- Razmišljao sam o tome da ga izvadim nakon pet minuta, no na kraju sam ga ostavio i zabio je dva gola. Nije igrao dobro. Napadači u ovakvim utakmicama moraju činiti razliku, ali ne u zadnje dvije minute, nego u minutama prije - istaknuo je Mancini i nastavio:

- Igrači poput Marija ili Edina Džeke u ovakvim utakmicama moraju zabiti 2-3 gola. U ovim trenucima mi trebamo napadača poput Carlosa Teveza. On čini razliku na terenu.

I Mancini ga je i uveo. U 58. minuti argentinski je nogometaš ušao u igru umjesto Davida Silve. Ali, dugo razdoblje neigranja vidi se na Tevezu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:18 01.04.2012.

E moj Mancini mislim da sa titulom mozete se oprostiti,Mancester sutra igra protiv Boltona,i sve da izgube prednost ce ostati na dva poena,a budu li sutra pobedili,odlepice se od vas na 5 poena ,i mislim da ce Mancester u toj situaciji biti u psiholoskoj prednosti u odnosu na vas,a ruku na srce mnogo su iskusniji u takvim situacijama od vas,i jos nesto pre nego sto zaboravim,dragi Mancini ti jesi dobar trener,i relativno si mlad trener(mislim na trenersko iskustvo),ali za sam vrh top-svetskih i evropskih trenera,hvali ti mnogo toga jos,neznam koliko ce jos dugo Arapski seici,imati strpljenja sa tobom,pogotovo ako izgubis titulu,a svi argimenti govore upravo to.

DU
dubs1981
10:51 01.04.2012.

Manchester United sutra igra protiv Blackburna(u gostima),a ne Boltona.A ona svađa oko izvođenja slobodnog udarca(Balotelli i Kolarov-tko je gledao tekmu zna o čemu pričam)sve govori o stanju u svlačionici Citya.Bahati igrači puni love -zajedništva nigdje.A Mancini je tamo figura,njega tamo nitko od igrača ne doživljava,sami igrači određuju(svađom između sebe) puno toga u igri.Oni nisu ni do koljena Unitedu,žali bože svih novaca uloženih ,obični umišljeni preplaćeni igrači,užas,fuj.

OB
-obrisani-
16:01 01.04.2012.

@dubs U Mančester sitiju je jasno postavljena hijerarhija na terenu - Kolarov je određen za izvođenje svih slobodnih udaraca i kornera. I to je odredio Manćini i tačka. Zato je kapiten citija sklanjao Balotelija a ne Kolarova i zato se već spominje mogućnost prodaje Balotelija.