FERGUSON ČESTITAO

Mancini: Pet minuta prije kraja nisam vjerovao u pobjedu

Foto: 'IAN KINGTON'
Mancini: Pet minuta prije kraja nisam vjerovao u pobjedu
13.05.2012.
u 19:50
- Bila je ovo luda sezona i ludi završetak. Ispred Cityja su sad velika vremena - kazao je Mancini
Pogledaj originalni članak

Senzacija bi bila preblaga riječ za rasplet završnog dana Premiershipa. Nakon što je jezičac u 90 minuta utakmica dvaju Manchestera prevagivao nekoliko puta, na stranu Cityja pa Uniteda, pa u krug, u infarktnoj završnici naslov je otišao u plavi dio grada i to nakon 44 godine!

U sudačkoj nadoknadi, dok su gubili 1:2 od QPR-a, stadion Etihad u delirij su bacili prvo Edin Džeko, a onda Maradonin zet Sergio Aguero.

- Bilo je nevjerojatno! Moji igrači zaslužili su pobijediti. A na ovakav način, to je nešto nevjerojatno! Mislim da nikad nisam vidio ovakav finale - govorio je trener Cityja Roberto Mancini i dodao:

- Bila je ovo luda sezona i ludi završetak. Pet minuta prije kraja mislio sam da nećemo pobijediti, ali zaslužili smo pobjedu i naslov. Barem 20 utakmica odigrali smo na top nivou i bilo je važno da počnemo uzimati naslove. City sada ispred sebe ima veliku budućnost.

Trener Uniteda Alex Ferguson čestitao je gradskom rivalu na naslovu.

- Čestitam Cityju, svatko tko osvoji naslov je to i zaslužio jer je sezona duga i naporna. Nakon završetka naše utakmice, moji igrači nisu znali rezultat na Etihadu. Naravno, kad su čuli što se dogodilo, bili su razočarani, ali nikako drugačije i ne smije biti. Zadovoljan sam našom sezonom. S 89 bodova se u većini slučajeva osvaja naslov, ali danas nije bio naš red - rekao je Fergie.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.