PREMIERSHIP

Mancini se oprostio: Ne možemo više stići United!

Foto: Reuters/Pixsell
Mancini se oprostio: Ne možemo više stići United!
12.04.2012.
u 20:34
– Moramo osvojiti što više bodova te tako potvrditi da je ovo najbolja Cityjeva sezona u posljednjih 50 godina – kaže Cityjev trener
Pogledaj originalni članak

Manchester United porazom od Wigana borbu za naslov prvaka ponovno je doveo u neizvjesne vode, a do kraja je ostalo još pet kola. Ferguson je bio ljutit zbog nedosuđenog jedanaesterca.

– Sudački previdi ne umanjuju pobjedu Wigana. Dominirao je, a mi smo igrali razočaravajuće – rekao je Ferguson.

Roberto Martinez, trener domaćina, bio je zadovoljan ishodom, a momčad Wigana nije izgubila u posljednjih 10 prvenstvenih utakmica.

– Ovo je povijesni dan za naš klub i nadam se da navijači uživaju. Ovo su nam prvi bodovi osvojeni protiv Manchester Uniteda. Nije to plod slučajnosti jer već neko vrijeme igramo odlično – kazao je Martinez.

Wiganu i dalje predstoji teška borba za ostanak u ligi. Tom je pobjedom došao dva boda iznad zone ispadanja.

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini, unatoč smanjenju zaostatka za Manchester Unitedom, ne vjeruje u osvajanje naslova prvaka.

– Preostaje nam da ovu sezonu završimo sa što više bodova te tako potvrdimo da je ovo najbolja sezona Cityja u posljednjih 50 godina – rekao je Mancini.

U igri protiv WBA u strijelce se prvi put ove sezone upisao i Carlos Tevez.

U preostalih pet kola United ima lakše suparnike i tri utakmice na domaćem terenu (Aston Villa, Everton, Swansea), a gostuje kod Cityja i Sunderlanda u posljednjem kolu.

City, pak, do kraja prvenstva igra samo dvije utakmice na svom Etihadu, gradski derbi s Unitedom i u posljednjem kolu s QPR-om, a gostuje kod Norwicha, Wolverhamptona i Newcastlea. Upravo bi derbi s Manchester Unitedom u 35. kolu mogao dati odgovor na pitanje tko će ove godine biti prvak Engleske.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
14:20 13.04.2012.

Ko prizna pola mu se prasta.

OB
-obrisani-
07:44 14.04.2012.

Sa ovim timom bi se Mourinho prosetao Ligom prvaka.Ali samo Mancinju najbolji strijelac Bundes Lige moze sjediti na klupi