Zadovoljan trenerom

Mandžukić: Pep je uvijek za šalu, sve je zasad savršeno

Foto: DPA/PIXSELL
Mandžukić: Pep je uvijek za šalu, sve je zasad savršeno
23.09.2013.
u 21:06
– Njegove su taktičke ideje sjajne, odlično se razumijemo – hvali Mandžo odnos s trenerom
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac i Bayernov napadač Mario Mandžukić u intervjuu za službenu internetsku stranicu kluba pohvalio je suradnju s trenerom Pepom Guardiolom.

– Njegove su taktičke ideje sjajne, odlično se razumijemo. Fantastičan je kada razgovara s pojedincima i uvijek je spreman za šalu. Zasad sve savršeno funkcionira – kaže Mandžukić koji je ove sezone tek protiv Freiburga započeo na klupi.

– Oduševljen sam što Guardiola pokazuje toliku vjeru u mene. Dajem sve što mogu da bih mu se odužio na povjerenju. Zaista ponovo uživam ove sezone i nemam problema s igranjem dvije utakmice tjedno. Za mene je to lako jer imam puno energije.

Upitan je Mandžo ima li poseban status u Hrvatskoj s obzirom na to da je jedan od glavnih igrača Bayerna.

– Kada igrate u tako velikom klubu, ljudi očito znaju više o vama. Puno je Bayernovih navijača u Hrvatskoj, osobito u Zagrebu. Neki od njih me dolaze gledati ovdje u Münchenu, a neki od njih dolaze čak i na treninge – rekao je Mandžo te pokazao kroz prozor na hrvatsku zastavu postavljenu kraj Bayernova terena za treninge.

Zasad je najbolji klupski strijelac sezone s pet pogodaka.

– Imao sam dobru predsezonu, a moj je cilj je ionako da budem bolji ove sezone nego prošle. U jako sam dobroj formi trenutačno, ali ne na apsolutnom vrhuncu u smislu ritma. Bit ću još i bolji – zaključio je Mandžukić.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.