ždrijeb lp-a

Maribor na Želju, plavi navijaju za Vardar protiv Batea

Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
Maribor na Želju, plavi navijaju za Vardar protiv Batea
25.06.2012.
u 19:26
Bilo bi lijepo kad bi Vardar izbacio Bate Borisov, koji je u četvrtom pretkolu nositelj. Kad bi ispao, nositelj bi bio Dinamo
Pogledaj originalni članak

Osim što su Dinamo i Ludogorec jak par, ima još nekoliko zanimljivih. Primjerice, snage će odmjeriti Maribor i Željezničar, a bilo bi lijepo kad bi Vardar izbacio Bate Borisov, koji je u četvrtom pretkolu nositelj. Kad bi ispao, nositelj bi bio Dinamo. Jak susret je i Žilina - Hapoel, a Partizan je imao sreće u ždrijebu, ide na pobjednika susreta Valletta (Malta) - Lusitans (Andora).

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
!zagreb!
22:50 25.06.2012.

Ludogorec ne treba podcijeniti. Imaju puno stranaca. Osvojili su i prvenstvo i kup Bugarske koja je tu negdje po snazi sa našom ligom. Jači smo ali samo ako se pristupi ozbiljno. Veće su šanse da Dinamo izgubi od bugara 5:0 nego da Vardar prođe Bate B.