Bivši dinamovac za index.hr

Marić: Ajax leži Dinamu, u utorak imamo šanse

Foto: Željko Hladika
Marić: Ajax leži Dinamu, u utorak imamo šanse
17.10.2011.
u 15:10
Bivši Dinamov igrač Silvio Marić najavio je utakmicu 3. kola Lige prvaka u kojoj Dinamo na Maksimiru dočekuje Ajax.
Pogledaj originalni članak

Marić očekuje tešku utakmicu, ali ističe da Dinamo ima šanse za pobjedu.

– Bit će jako teško, Ajax je kvalitetna ekipa, a Modri imaju takoreći imperativ pobjede. Što se tiče forme, Ajax je u još goroj situaciji, koliko čujem već pet-šest utakmica nisu pobijedili, tako da je sve otvoreno. Dinamovci trebaju napasti od prve minute, mogu pobijediti, ali trebaju odigrati vrlo dobru i čvrstu utakmicu – rekao je Marić za index.hr.

Marić je protiv Ajaxa igrao 1998. kada je Dinamo nakon 0:0 u Zagrebu u Amsterdamu slavio 1:0. Strijelac tog povijesnog gola bio je Josip Šimić.

– Naravno da se sjećam tih utakmica. U Zagrebu smo dobro otvorili susret, bili bolji, ali na kraju izvukli zadovoljavajući remi. U uzvratu su oni bili puno bolji, ali slavili smo Šimićevim golom. Očigledno je da Ajax Dinamu leži i nedvojbeno postoji šansa sutra navečer – rekao je Marić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MI
Mikeš09
18:21 17.10.2011.

I taj Mara bolje da se uhvati utakmica veterana to mu bolje ide neg ove izjave...a kak su to dvaput zaredom spušili od Ajaxa ak im tak leži....priča kaj god...

OB
-obrisani-
21:36 17.10.2011.

Marić: Ako se Ajax suprostavi Dinamu samo sa 6. igrača, sutra imamo šanse..

KA
Kamikaza747
00:23 18.10.2011.

Sutra je najbolja prilika da se uzmu bodovi. Ajax ne igra bajno, direktni su nam suparnici za treće mjesto a nisu sad neznam kak jači i još k tome dinamo igra na domaćem terenu, ak to neće biti barem jedan bod onda se bojim da se možemo nadati nuli od dinama u ligi prvaka.