Neočekivan obrat

Marić navijačima: Klub ne možete preuzeti, izgubio sam sve papire...

Foto: Ivica Galović/Pixsell
Marić navijačima: Klub ne možete preuzeti, izgubio sam sve papire...
09.02.2013.
u 13:24
Marsonia iz Slavonskoga Broda ipak neće postati prvi klub kojim će upravljati navijači
Pogledaj originalni članak

Priča o brodskoj Legiji kao prvoj navijačkoj skupini koja preuzima vođenje svog kluba ovih je dana dobila neočekivan obrat. Naime, još uvijek službeni predsjednik Dragan Marić rekao je predstavnicima navijača da je izgubio sve klupske papire i da im do daljnjega ne može predati klub!

Nova privremena uprava pod vodstvom Marka Rašića, Dalibora Jurišića i Gabrijela Principa zbog svega toga smatra da je prevarena i obmanuta i kako su njihovi pokušaji ozdravljenja Marsonije ostali samo na pokušaju.

– S Marićem je sve bilo dogovoreno, čak nam je predao i ključeve i žig kluba, a sad je odjednom promijenio priču. Cijelo nas je vrijeme lagao i zavlačio te nas doveo u velike probleme. Ispalo je da smo mi njemu stvorili momčad. Prinove ne možemo registrirati bez Marićeva potpisa. Ne želimo više zavlačiti igrače i, ako se do ponedjeljka ništa ne riješi, raspustit ćemo momčad – kaže Marko Rašić.

U Legiji su zaprepašteni razvojem događaja i još ne mogu vjerovati da su uzalud konstruirali cijeli projekt, razgovarali s igračima i sponzorima, kupili igračima kopačke i opremu... Za tjedan dana, kažu, počinje natjecanje u 1. HNL mladeži, a na stadionu nema vode.

Ipak najavljuju da se neće tek tako pomiriti sa stanjem i kako će pokrenuti pravnu borbu protiv Marića.

– U tom smislu već smo razgovarali i s ministrom sporta Željkom Jovanovićem koji nam je obećao da će proučiti slučaj i poduzeti nešto – rekli su.

Pokušali smo zbog svega kontaktirati i s Draganom Marićem, ali nije bio dostupan za komentar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.