Promo

Marin Čilić protiv Novaka Đokovića - pratite večeras u 23:00 na Eurosportu

Foto: PR FOTO
Marin Čilić
Foto: PR FOTO
Marin Čilić
VL
Autor
PR Članak
11.09.2015.
u 16:28
Marin Čilić i Novak Đoković se danas bore za prolazak u finale US Opena! Meč možete pratiti na Eurosportu u 23 sata po našem vremenu.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić, prošlogodišnji osvajač US Opena, danas igra polufinale ovog prestižnog turnira protiv prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Meč počinje u 17 sati po lokalnom vremenu na Arthur Ashe Stadiumu. Prijenos uživo možete pratiti na Eurosportu od 23 sata po našem vremenu.

Čilić je u prva četiri kruga pobijedio Guida Pellu, Evgenyja Donskoyu, Mikhaila Kukushkina i Jeremyja Chardyja.

Đoković je do polufinala stigao pobjedama nad Joaom Souzom, Andreasom Haider-Maurerom, Andresom Seppijem i Robertom Bautistom.

Marin je za Eurosport izjavio: "Najteži meč za mene, najteži meč do sad rekao bih. Nisam ga nikad pobijedio u karijeri. Zadnjih godina smo imali tijesnih mečeva ali nisam našao pravu formulu za pobjedu. Vidjet ćemo. Ovdje se dobro osjećam na terenu."

"Siguran sam kako će Marin pokušati biti agresivan, te će iskoristiti svaku šansu koja mu se pruži. Tako je i osvojio prošlogodišnji US Open. Gledao sam kako je igrao, igrao je odličan tenis, najbolji tenis u životu. Stoga ću pokušati iskoristiti prednost koju imam s obzirom na uspjehe protiv njega u prošlosti, a koje idu meni u korist. Ja ga jako dobro poznajem. Igrali smo mnogo puta i dobri smo prijatelji, Marin je uistinu sjajan momak. Znam što trebam učiniti, te se naravno nadam kako ću uspješno izvršiti svoj plan i naravno igrati najbolje što mogu.", izjavio je Novak Đoković.

U drugom polufinalnom meču snage će odmjeriti Stan Wawrinka i Roger Federer.

Marinu želimo prolazak u finale i obranu naslova!

Pogledajte na vecernji.hr