Marin Čilić:

'Vjerovao sam da ću pružiti bolju borbu, ali zadovoljan sam...'

Foto: News Syndication/PIXSELL
'Vjerovao sam da ću pružiti bolju borbu, ali zadovoljan sam...'
08.07.2015.
u 21:55
Šteta je kad izgubiš u četvrtfinalu. Došao sam daleko igrajući dobar tenis, tvrdi Međugorac
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić nije bio pretjerano razočaran nakon uvjerljivog poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Wimbledona (3:0). Bio je to i 13. poraz Međugorca u njihovim međusobnim ogledima.

- Mislim da sam dobro igrao tijekom turnira i da sam u nekim mečevima pokazao kako je razina moje igre u usponu. Zadovoljan sam formom i nastupom u Wimbledonu - rekao je Čilić za službenu ATP stranicu i dodao:

- Gledam pozitivno naprijed. Šteta je kad izgubiš u četvrtfinalu. Došao sam daleko igrajući dobar tenis. Radovao sam se ovom meču i vjerovao da ću pružiti bolju borbu.

>>Nastavljen crni niz: Čilić niti u 13. pokušaju nije uspio savladati Đokovića

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

IC
ICCO
22:32 08.07.2015.

13:0 a u setovima 37:0. Je, fino napreduješ Marine. Možda ga i pobijediš 2027. god.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
22:11 08.07.2015.

Ako je to tebi "dobar tenis" onda nemam rijeci. Djokovic nikad nije bio zreliji za poraz. Nazalost, ukakil si se ko foka.

PS
Popusi svom tati
22:50 08.07.2015.

Prije nekoliko mjeseci mogli smo procitati o mladom Borni Coricu koji je proveo nekoliko dana trenirajuci sa Nadalom. Borna je u stvari bio neka vrsta sparing partnera, On objasnjava tezinu treninga, snagu i motivaciju sa kojom Nadal trenira. Ako se ne varam, trening je dva i pol sata neprekidno. Borna je jedva mogao da drzi korak sa Nadalom.I to je bilo poslije operacije kad Nadal nije ni blizu tako dobar kao prije. Borna kaze kako kod Nadala nema price, sale, zajebancija. Trening, trening i trening. To je ono sto cini razliku izmedju vrhunskih tenisaca i onih prosjecnih. Djokovic, Murray, Nadal, Federer i drugi velikani brizno posvecuju paznju svakom detalju, od ishrane pa do pshiholoske pripreme. To Cilic nikad nece biti, jer jednostavno nije takav karakter. Covjek mora biti fanatik kao sto je to na primjer Ivica Kostelic za kojeg je skijanje na prvom mjestu. Od Cilica se ne moze traziti da sad kad je vec pri kraju karijere mjenja svoje navike i karakter. On jednostavno nije covjek koji danas ima snage da se uzdigne i nadvisi samog sebe. Ali vjerovatno ce pobjediti nekoga iz prvih 10. Jer kao sto narod kaze "I corava koka....