Djed Božićnjak Cityja

Mario Balotelli častio u pubu, pa onda i u crkvi!

Foto: PA/Pixsell
Mario Balotelli častio u pubu, pa onda i u crkvi!
27.12.2011.
u 20:49
Manchester City bio je hit prvenstva, nakon 6:1 pobjede protiv najvećeg rivala Uniteda prošlog mjeseca svi su ih proglasili glavnim favoritima za naslov.
Pogledaj originalni članak

No, Mancinijeva momčad zaredala je s nekoliko kikseva. Prvo su ispali iz Lige prvaka, a sada ih je United dostigao na ljestvici. Za loše rezultate Mancini je optužio previše zgusnuti raspored!

 

– Znam da imamo obveze prema TV kućama, ali zašto igrati dva puta u dva dana. I to samo mi, jer ostali imaju tri dana – rekao je Talijan.

 

U Cityju je atmosfera u svlačionici pala, no zapravo je idealna prema onoj u Chelseaju. Momčad sa Stamford Bridgea, nakon domaćeg kiksa protiv Fulhama, za vodećim dvojcem iz Manchestera zaostaje već 11 bodova. Od naslova je već odustao i trener Chelseaja Andre Villas-Boas.

 

Inače, za Božić je napadač Manchester Cityja Mario Balotelli proveo nekoliko sati u pubu, a nije popio ni kap alkohola. Pio je sokove, častio ljude koji su sjedili za šankom te ostavio 1000 funti za račun koji je bio deset puta manji. A nakon toga otišao je s djevojkom na misu te, nakon što je izašao, počastio i crkvu – sa 200 funti. Više nije samo zločesti dečko!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar poljicanin
poljicanin
12:11 28.12.2011.

Možda više nije \"zločesti dečko\",ali je sigurno i dalje glup...