NAPUSTIO ŠUBIĆEVAC

Mario Carević iznenadno otišao iz Šibenika. Već je pronašao novi posao u HNL-u?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Mario Carević iznenadno otišao iz Šibenika. Već je pronašao novi posao u HNL-u?
10.10.2024.
u 14:37
HNK Šibenik zahvaljuje Mariju Careviću na svemu što je dao klubu i želi  mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri. O novom treneru javnost će biti pravovremeno obaviještena.
Pogledaj originalni članak

HNK Šibenik obavještava javnost da je postignut sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom Marijom Carevićem. Carević je preuzeo klupu Narančastih u lipnju 2023. godine, a tijekom  svog mandata uspio je osvojiti naslov SuperSport 1. NL te vratio Šibenik u najviši rang hrvatskog  nogometa. Nakon prvog ciklusa, ostavlja HNK Šibenik na petom mjestu SuperSport HNL-a s 11 osvojenih bodova.

U svojoj trenerskoj eri na klupi Šibenika ostat će zapamćen po  impresivnom nizu neporaženosti na domaćem terenu – prošle sezone u drugoligaškom natjecanju zabilježio je 16 pobjeda i jedan remi, dok je u  prvoj ligi na Šubićevcu ostvario jednu pobjedu i dva remija.

VEZANI ČLANCI:

"Želio bih ovim putem iskreno zahvaliti svima, posebno igračima,  stručnom stožeru, zaposlenicima HNK Šibenik, navijačima i simpatizerima  na izuzetnom iskustvu koje sam doživio. Ovaj period moje karijere ostat  će mi u trajnom sjećanju, a posebno emotivan bio je nezaboravan doček na šibenskoj Poljani. Uvijek ću se s ponosom vraćati u Šibenik. Vjerujem da  je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera, odnosno dolazak  novog lica na klupu Šibenika. Ova odluka rezultat je mojeg dugotrajnog  promišljanja i smatram da je pravo vrijeme za nju. Kroz borbu za naslov  u drugom rangu i dosadašnje nastupe u SuperSport HNL proživio sam  nezaboravne trenutke, želim Šibeniku puno sreće i uspjeha u daljnjem  djelovanju"- izjavio je Mario Carević.

HNK Šibenik zahvaljuje Mariju Careviću na svemu što je dao klubu i želi  mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri. O novom treneru javnost će biti pravovremeno obaviještena. Navodno je Carević već našao novi posao, kao nasljednik nedavno otpuštenog Rajka Vidovića u HNK Gorici. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar morski
morski
16:49 10.10.2024.

U Gorici je bolja plaća, a i perspektivniji klub od Šibenika.

Avatar Castro
Castro
15:29 10.10.2024.

pa naravnop da ne moze biti hajdukovac trener sibenika...dobro da nije obukao trenirku hajduka na prosloj tekmi...

ZW
zweistein
15:19 10.10.2024.

poslali ga da navija za hajduk iz gorice