Kritika

Mark Bosnich se obrušio na HNS

Foto: AFP
Mark Bosnich se obrušio na HNS
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Ante Buškulić
18.04.2010.
u 16:10
Bivši vratar Manchester Uniteda Mark Bosnich oštro je napao Hrvatski nogometni savez kad je čuo da se iz Rusanove zanimaju za još jednog australskog Hrvata Stevena Lušticu (18).
Pogledaj originalni članak

– I ja sam ponosan na svoje hrvatske korijene, ali ako ste rođeni u Australiji i Australski institut sporta financirao je vaše školovanje, možete igrati samo za Australiju. Ili neka drugi savez, u našem slučaju hrvatski, plati odštetu! – rekao je. (ab)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
06:36 19.04.2010.

Pa Mark Bosnich je normalan i trebao bi znati da su oni manje normalni njegovih korijena navikli da obmanjuju i kradu..To je u genima..

M2
maestro-25
10:17 19.04.2010.

Mi hrvati nismo ponosni na korijene Marka Bosnica - neka on to zna! Da je ponosan na korijene, igrao bi za domovinu a ne za zemlju gdje su mu roditelji otisli trbuhom za kruhom... Po njegovoj logici; Ako se skolujes u Hrvatskoj npr kao lijecnik, onda smijes raditi samo u hrvatskoj. A ako se odlucis na drugo drzavljanstvo poslije skolovanja trebas platiti hrvatskoj novce natrag. :-) Ovaj Bosnich je jednostavno nepromisljen. Ako on sebe smatra Australcem, ja ga vise ne smatram Hrvatom. Tko god ima hrvatske korijene i odluci se igreti za nasu repku je dobrodosao. A to sto Australija financira mlade talente je njihov rizik a ne nas!!! te i oni nama nisu platili sto su nam mozgovi otisli u njihovu zemlju i placaju im poreze...

MI
milton
19:04 20.04.2010.

Odakle je taj Bosnić? Njegov pradida je iz Blata, i što se sada pravi australac. Da je pravi igrao bi za Vatrene.