POSTAO VIŠAK

Marko Car napustio Cedevitu

Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
Marko Car napustio Cedevitu
19.12.2012.
u 15:37
- On treba veću minutažu što nije mogao dobiti u ovom trenutku u Cedeviti te je bilo korektno da se međusobno sporazumno rastanemo - kazao je Matej Mamić
Pogledaj originalni članak

Marko Car više nije igrač Cedevite. 27-godišnji Karlovčanin sporazumno je raskinuo ugovor s klubom te se uskoro očekuje njegov prelazak u novu sredinu. Sportski direktor Cedevite Matej Mamić o donedavnom braniču kluba iz Doma sportova izrekao je sve najbolje, zaželjevši mu uspješan nastavak karijere.

- Marko je puno dao klubu, između ostalog velik je njegov obol u osvajanju prvog klupskog trofeja u povijesti, onog Kupa Ćosića prošle sezone. On jednostavno treba veću minutažu što nije mogao dobiti u ovom trenutku u Cedeviti te je bilo korektno da se međusobno sporazumno rastanemo. Siguran sam da će uskoro naći klub u kojem će dokazati kvalitetu koju nesumljivo posjeduje.

Car je, uz Baždarića i Bilana bio jedini preostali igrač iz prošlogodišnjeg rostera, a ove sezone drugi je koji odlazi nakon Gelabalea.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ŠU
šumaherr
16:06 19.12.2012.

Šteta što jednako dobri stranci (ili čak lošiji)u svim našim klubovima imaju prednost pred domaćima. I onda očekujemo rezultate košarkaške reprezentacije. Recite da sam Srbin, ali možda bi bilo dobro proučiti što i kako posljednjih 20-tak godina radi Partizan.

JO
jolly
08:13 20.12.2012.

Baš tako šumaher. Car je jednako dobar kao i Ilijevski, a daleko bolji od Greena i Baždarića.